aski Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Czy mogę poprosić o kolejność funkcji czego mam użyć do systemu rejestracji aut? czyli: Gracz siedzi w aucie podchodzi urzędnik bo tylko on ma prawa, urzędnik dosiada się do auta jakiegoś wpisuje /zarejstruj i to auto staje się tego gracza, następnie gracz może pojechać na parking wpisać komende /zaparkuj i tą komendą ustawia sobie spawn swojego auta, nikt nie może wsiąść do auta na miejsce kierowcy oprócz właściciela. Link to comment
aski Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 może też być tak że wpisuje po prostu /rejestruj jakisnickgracza jezeli gracz siedzi w aucie to nie ma problemu a jezeli nie to wyskakuje po prostu komunikat ,,Gracz musi siedziec w aucie na miejscu kierowcy '' Link to comment
WhoAmI Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Ja bym Ci radził zrobić to pod SQL. Głównie to będzie się opierać na funkcjach SQL. Za 30zł mógłbym by Ci to zrobić. dbConnect dbQuery dbExec setElementData addCommandHandler Link to comment
aski Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 No dobrze a to pozwolisz teraz na gg? Link to comment
Recommended Posts