Moderators Vinyard Posted April 28, 2014 Moderators Share Posted April 28, 2014 [quote name=..&G:..]Mde... Ce ziceți să ne facem din Români, Englezi? MTA-ul românesc nu mai are speranțe... Nu contează cât de bun este serverul, dacă jucătorii nu primesc admin, bani sau mașini... "Server de cacat, imi bag pla in tine de prost, o sa ajungi fara jucatori daca continui asa", în serverele străine nu ai vezi așa ceva, acolo oamenii sunt civilizați. Ar fi, sincer, o idee sa lucram la ceva de genul, dar asta desigur daca este cu cine. Scuzati ultimele off-topic-uri ale mele. Link to comment
Joshua Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Ideea cu " din Romani in Englezi " nu suna deloc rau dar problema este urmatoarea , nu toti sunt de acord cu limba engleza ca nu o stiu , dar eu unul , ma alatur daca e sa facem unul . Cu toate ca eu sunt obisnuit sa lucrez pe cont propriu , aici ma alatur . Link to comment
golanu21 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 [quote name=..&G:..]Mde... Ce ziceți să ne facem din Români, Englezi? MTA-ul românesc nu mai are speranțe... Nu contează cât de bun este serverul, dacă jucătorii nu primesc admin, bani sau mașini... "Server de cacat, imi bag pla in tine de prost, o sa ajungi fara jucatori daca continui asa", în serverele străine nu ai vezi așa ceva, acolo oamenii sunt civilizați. Pro.. Link to comment
crismar Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Din romani, engleza. Mda, stii ca e posibil, dar mai stii ceva ? Englezii deja isi au jucatorii lor 'loiali' ca sa zic asa, n-o sa plece jucatorul X de pe un server sa vina pe al tau, care abea e deschis, si sa-si piarda munca. Plus ca, romanii n-au o imagine tocmai roz pe MTA. Link to comment
Recommended Posts