Jump to content

wiki.mtasa.com în Română

Axel

Recommended Posts

• Moderators

[quote name=..:D&G:..]Mde... Ce ziceți să ne facem din Români, Englezi? MTA-ul românesc nu mai are speranțe... Nu contează cât de bun este serverul, dacă jucătorii nu primesc admin, bani sau mașini... "Server de cacat, imi bag pla in tine de prost, o sa ajungi fara jucatori daca continui asa", în serverele străine nu ai vezi așa ceva, acolo oamenii sunt civilizați.

Ar fi, sincer, o idee sa lucram la ceva de genul, dar asta desigur daca este cu cine.

Scuzati ultimele off-topic-uri ale mele.

Ideea cu " din Romani in Englezi " nu suna deloc rau dar problema este urmatoarea , nu toti sunt de acord cu limba engleza ca nu o stiu , dar eu unul , ma alatur daca e sa facem unul . Cu toate ca eu sunt obisnuit sa lucrez pe cont propriu , aici ma alatur . :)

[quote name=..:D&G:..]Mde... Ce ziceți să ne facem din Români, Englezi? MTA-ul românesc nu mai are speranțe... Nu contează cât de bun este serverul, dacă jucătorii nu primesc admin, bani sau mașini... "Server de cacat, imi bag pla in tine de prost, o sa ajungi fara jucatori daca continui asa", în serverele străine nu ai vezi așa ceva, acolo oamenii sunt civilizați.

Pro..

Din romani, engleza. Mda, stii ca e posibil, dar mai stii ceva ?

Englezii deja isi au jucatorii lor 'loiali' ca sa zic asa, n-o sa plece jucatorul X de pe un server sa vina pe al tau, care abea e deschis, si sa-si piarda munca.

Plus ca, romanii n-au o imagine tocmai roz pe MTA.