MicroN* Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 (edited) Deci mi-am pus un ENB si San Andreas Retextured 3 Final si cand intru pe serverul meu imi zice ca am nevoie de un gta_sa nemodificat , poate imi ziceti unu ce pana mea inseamna nemodificat la ei. Edited September 9, 2013 by Guest Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 9, 2013 Moderators Share Posted September 9, 2013 Deci mi-am pus un ENB si San Andreas Retextured 3 Final si cand intru pe serverul meu imi zice ca am nevoie de un gta_sa nemodificat , poate imi ziceti unu ce pana mea inseamna nemodificat la ei. Adica gta_sa.exe original, tu cand ai pus ENB si Retextured 3 Final ai schimbat gta_sa.exe, iar MTA a detectat acest .exe ca fiind modificat. Pe scurt, reinstaleaza Grand Theft Auto: San Andreas, sau scoate ENB-ul si inlocuieste fisierele afectate cu cele originale. Link to comment
MicroN* Posted September 9, 2013 Author Share Posted September 9, 2013 Deci mi-am pus un ENB si San Andreas Retextured 3 Final si cand intru pe serverul meu imi zice ca am nevoie de un gta_sa nemodificat , poate imi ziceti unu ce pana mea inseamna nemodificat la ei. Adica gta_sa.exe original, tu cand ai pus ENB si Retextured 3 Final ai schimbat gta_sa.exe, iar MTA a detectat acest .exe ca fiind modificat. Pe scurt, reinstaleaza Grand Theft Auto: San Andreas, sau scoate ENB-ul si inlocuieste fisierele afectate cu cele originale. Are ceva daca am luat de pe net un gta_sa si l-am pus acolo? Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 9, 2013 Moderators Share Posted September 9, 2013 Nu cred, incearca sa intrii pe Multi Theft Auto si vezi daca merge cum trebuie (conectare la un server, map editor etc.). Link to comment
MicroN* Posted September 9, 2013 Author Share Posted September 9, 2013 Nu cred, incearca sa intrii pe Multi Theft Auto si vezi daca merge cum trebuie (conectare la un server, map editor etc.). Tot asa-mi zice , si pe versiunea de MTA 1.3.3 imi mergeau perfect astea. S-a tampit MTA-u Link to comment
_sEEk_ Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Incearca sa reinstalezi MTA-ul, iar daca tot nu merge instaleazati 1.3.3 Link to comment
MicroN* Posted September 9, 2013 Author Share Posted September 9, 2013 Lol , same shit , acu incerc sa dezinstalez San Andreas Retexturedu' pulii. Revin cu raspuns. Link to comment
Recommended Posts