golanu21 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 BAZA DE DATE Salutarii, dupa cum am vazut, multi va intrebati cum se face o baza de date... Ei bine azi am pregatit un mic tutorial despre asta: Pentru Inceput va trebuiesc urmatoarele programe : http://www.wampserver.com/en/ 1.Instalatii programul WAMP 2.Intratii in programul Wamp 3.Opriti portul 80 la Skype 4.Cand ati intrat in program, jos in dreapta va apare ceva cu verde... 5.Dati click-stanga pe el, si apare phpMyAdmin... 6.Dati click-stanga pe phpMyAdmin.. 7.Si va baga pe un site[site-ul este localhost], unde scrie username si parola...ei bine acolo dati doar executa 8.O sa va apara mai multe coloane.. voi dati click-stanga pe BazeDe Date 9.Scrieti in casuta numele bazei de date si dati executa.. Acesta a fost tutorialul...eu sper sa intelegeti ce aveti de facut. LA REVEDERE Link to comment
Dany Alex Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Bun pentru cei ce nu stiu. Dar ne vom umple de servere de RolePlay cu scripturi bineinteles furate.. Link to comment
Moderators Vinyard Posted August 27, 2013 Moderators Share Posted August 27, 2013 Bun pentru cei ce nu stiu. Dar ne vom umple de servere de RolePlay cu scripturi bineinteles furate.. Like always... Link to comment
golanu21 Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 Bun pentru cei ce nu stiu. Dar ne vom umple de servere de RolePlay cu scripturi bineinteles furate.. eu nu am facut accest tutorial pentru tampitii care folosesc valhalla sau mai stiu eu ce scripturi de roleplay, am facut pentru cei care vor sa isi faca baza de date pentru propiul server, deoarce baza de date te ajuta foarte mult in scripting Link to comment
Dany Alex Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Dragul meu,acum doar "tampitii" sunt..in proportie de 90% . Link to comment
golanu21 Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 Dragul meu,acum doar "tampitii" sunt..in proportie de 90% . nu ma intereseaza, sa fie la ei acolo Link to comment
Proxenet'u Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Dea .... Ady Add me skype : bobo_puma2010 vreau sa discutam . Link to comment
Recommended Posts