Jump to content

Comunitatea Romanilor MTA

asulee

Recommended Posts

Salut , m-am gandit foarte bine si m-am decis sa deschid o comunitate [FREE DOmains] pentru jucatori de mta din romania ! , am loat freedomains pentru a vedea cum evoleaza , si pe parcurs voi cumapra domeniu ! .. va asteptam cautam staff ! + Posters

http://www.MtaRo.Tk/ Comunitate deschisa de pe data de :

Duminica 21.07.13 11:52

Edited by Guest
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm ar fi frumos sa facem ceva gen http://www.mta-tr.com/index.php (cum au facut turcii) Dar cum putini playeri au deabea cont pe forumu asta..(care totusi..mai stie lumea ca exista) ... nu prea cred ca o sa avem succes...

se ofera host ?

Tu te gandesti doar la host pt. severul tau , nu la intreaga comunitate care se va forma..

Oricum as vrea sa particip la acest proiect , deoarece , serverele romanesti nu sunt deloc unite in ultima perioada..Singurele servere care au o proprie comunitate sunt KekZ ,vR si RPP , dar celelalte servere ( acelea care stau maxim o luna si se desfiinteaza fiindca sunt facute de copii de cativa ani care se cred smecheri) , nada comunitate ..si asa vedem in fiecare luna servere care apar si dispar...

Pacat...inainte ( 4 ani ) erau putine servere si playeri , dar macar erau m-ai unite .

Hmm ar fi frumos sa facem ceva gen http://www.mta-tr.com/index.php (cum au facut turcii) Dar cum putini playeri au deabea cont pe forumu asta..(care totusi..mai stie lumea ca exista) ... nu prea cred ca o sa avem succes...
se ofera host ?

Tu te gandesti doar la host pt. severul tau , nu la intreaga comunitate care se va forma..

Oricum as vrea sa particip la acest proiect , deoarece , serverele romanesti nu sunt deloc unite in ultima perioada..Singurele servere care au o proprie comunitate sunt KekZ ,vR si RPP , dar celelalte servere ( acelea care stau maxim o luna si se desfiinteaza fiindca sunt facute de copii de cativa ani care se cred smecheri) , nada comunitate ..si asa vedem in fiecare luna servere care apar si dispar...

Pacat...inainte ( 4 ani ) erau putine servere si playeri , dar macar erau m-ai unite .

sincer eu ma gandesc la intreaga comunitate nu numai la hostul ptr mine , ca eu imi pot cumpara si singur....doar eram curios..si despre vR nu este deloc un server adevarat chiar daca a facut rost de atatia jucatorii, cu axel care sincer..nici nu pot sa zic, l-am ajutat 1 saptamana i-am facut rost de 30 jucatorii ONLINE(eram lvl 6 grad) si dupa ce sa vazut cu jucatorii a venit si a stricat totul...si iar a inceput sa pice usor usor...RPP si KekZ sunt servere adevarate (PAREREA MEA)

Am zis si vR ca sa nu ma omoare haterii , oricum Axel e nesimtit , si mie mia hostat un sv de tdm si mi la inchis dupa 5 zile , fara nici un warning..(aveam playeri) plus ca mia luat si resursele ,dar care erau pure comunity, asa ca nu plang dupa ele :P

Pacat de RPP ca nu incurajeaza folosirea forumului său, este cam gol,chiar daca are multi playeri.Si oricum playerii de pe RPP sunt copii de ~ 12 ani , asa ca nu prea ii vad folosind un forum corect.

Scriu de pe un tel asa ca nu am scris foarte corect gramatical. Scz

Am zis si vR ca sa nu ma omoare haterii , oricum Axel e nesimtit , si mie mia hostat un sv de tdm si mi la inchis dupa 5 zile , fara nici un warning..(aveam playeri) plus ca mia luat si resursele ,dar care erau pure comunity, asa ca nu plang dupa ele :P

Pacat de RPP ca nu incurajeaza folosirea forumului său, este cam gol,chiar daca are multi playeri.Si oricum playerii de pe RPP sunt copii de ~ 12 ani , asa ca nu prea ii vad folosind un forum corect.

ba recunosc nici eu nu am 20 de ani, am 15 ani...dar macar eu sunt costient de ceea ce trebuie sa fac :D, daia nu imi fac server pentru moment, ca nu am host..

ba recunosc nici eu nu am 20 de ani, am 15 ani...dar macar eu sunt costient de ceea ce trebuie sa fac :D, daia nu imi fac server pentru moment, ca nu am host..

Nu conteaza ce varsta ai , conteaza ce faci...daca un copil de 12 ani isi face server si stie sa il administreze...nu e nici o problema.

Păi normal că nu avem o unitate în servere când se fac astfel de "atacuri" , injurii, limbaj de tot râsu, fără a gândii măcar.

Am zis si vR ca sa nu ma omoare haterii , oricum Axel e nesimtit , si mie mia hostat un sv de tdm si mi la inchis dupa 5 zile , fara nici un warning..(aveam playeri) plus ca mia luat si resursele ,dar care erau pure comunity, asa ca nu plang dupa ele

Tu gândești ce zici? Cum să îți iau resursele? Crezi că am eu nevoie de resursele tale de pe comunitate? Le-am șters de pe VPS, ce naiba să fac cu ele? Ce acuzații stupide. În plus ți-am zis că dacă nu merge treaba închid serverul..

vR nu este deloc un server adevarat chiar daca a facut rost de atatia jucatorii, cu axel care sincer..nici nu pot sa zic, l-am ajutat 1 saptamana i-am facut rost de 30 jucatorii ONLINE(eram lvl 6 grad) si dupa ce sa vazut cu jucatorii a venit si a stricat totul...si iar a inceput sa pice usor usor..

De ce fabulezi acum? Te-am pus admin 4 să mă ajuti cu eventuri, nu îțî trebuia mai mult, apoi te-ai pus singur admin 6, că ce copilașii vor să conducă mereu.. Și normal că nu mi-au plăcut gesturile tale prin care tu te dădeai lideru suprem și conduceai pe acolo, eu ziceam o chestie, după mă trezeam că mi-o faci împotrivă. Cum să colaborez cu tine când nu ne înțelegem ca oamenii? Acu vii și mă vorbești pe la spate. Frumos..

...

Cu toate astea, dacă e vorba să făcem ceva comun, mă bag. Pot ajuta cu host, subdomenii la vr-gaming.com gen subdomeniu.vr-gaming.com sau vr-gaming.com/subdomeniu, ajutor în scripting, mapping, ghiduri pe MTA, etc. Dar dacă vine unu și se crede papă să conducă tot, eu v-am salutat și am plecat să mă ocup de ale mele..

De când mă știu am încercat să ridic partea românească de MTA, și probabil peste 70% din cei 100 de jucători au fost aduși de vR, au jucat pe vR. Deci practic m-am strofocat ani să avem ceva jucători pe MTA români, și veniți voi să comentați..

axele, eu te-am ajutat cu ideeile mele de lider suprem si ai ajuns la jucatorii care ii ai in accest moment, si dupa tu ai venit peste mine si ai stracat tot, ce sa mai zic...

Edit: Noi commentam adevarat, ca ai devenit un om... nici nu pot sa zic, inainte aveai incredere in mn calumea si te-am ajutat mult acuma cand te vezi iti bagi ...., ti-ai batut joc de mn ..

Hai să nu degenerăm în alte chestii. Nu ne-am înțeles, nu mai colaborăm. Să rămânem on-topic. Aș fii bucuros să ajut la proiectul tău, asulee, dacă ai vre-odată nevoie de mine mă poți contacta aici pe forum sau pe skype la adresa: freestyleaxel.

Axel , vRGaming nu inseamna toata comunitatea romana. Si nu te mai da tare ca ai avut odata 100 de playeri si ai adus tu toti playerii care sunt acum.Acum ai doar cam 15 playeri pe zi.....nimic mai mult..Si nu incerca sa fii liderul comunitatii romanesti daca lumea nu te vrea, si stiu multi care nu te plac..

On-Topic: asulee , iti recomand sa faci un grup pe skype cu cine participa...ca degeaba vorbim mult si nu facem nimica...

Axele , normal ca eu pot comenta ma, prafule....ca ma si enervezi acum.Eu si luk am facut primu server romanesc , noi am inceput totu , am adus playeri de pe alte servere , de pe SAMP. Poate daca nu eram noi , comunitatea s-ar fi dezvoltat mai greu sau aproape deloc.Asa ca nu te lauda tu ca "te-ai chinuit" sa dezvolti comunitatea romaneasca. Stai in banca ta ca toti ceilalti , esti un simplu om ,egal cu toti ceilalti. Iar vR-Gaming este un simplu server , ca toate celelalte(un simplu server de rp.

PS: Axele tu macar gandesti? mtaro.vR-Gaming.com ..

Suna ca req ma...Si din nou iti zic , vR-Gaming nu este toata comunitatea RO , mai exista si altele , chiar mai bune..

Si totusi, hai sa ne oprim cu OFF-Topicu asta...

Eu am zis că pot ajuta cu subdomenii, nu să fie mtaro.vr-gaming.com . Ce dreaq mă? Nu știți să citiți? Nu știți limba română?

Nu am zis NICIODATĂ că vR-Gaming = comunitatea română, am zis că aproximativ 70% au fost pe serverul nostru o vreme, că au fost aduși la noi. Ce tot insinuați aici la oftică chestii inventate? Pe bune acum, e chiar patetic.

La atitudinea asta mă lipsesc. Îmi retrag cuvintele, să nu mă chemați dacă vreți ajutor.

Eu am zis că pot ajuta cu subdomenii, nu să fie mtaro.vr-gaming.com . Ce dreaq mă? Nu știți să citiți? Nu știți limba română?

Nu am zis NICIODATĂ că vR-Gaming = comunitatea română, am zis că aproximativ 70% au fost pe serverul nostru o vreme, că au fost aduși la noi. Ce tot insinuați aici la oftică chestii inventate? Pe bune acum, e chiar patetic.

La atitudinea asta mă lipsesc. Îmi retrag cuvintele, să nu mă chemați dacă vreți ajutor.

auzi 70% adusi de ei , bai .... ,dute dreq cu oftica ta la mamitica ta, si date cap in cap cu ia ca nu stie ce fel de creeatura a creeat, ce atitudine , atitudinea ta de prost crescut ?, ne-ai oferit vreodata ajutor si nu stimm...

DUTCETEAI CU TOT CU SV TAU LA VALE

La oftica...ba da prost esti ma.. daca vreau in secunda doi imi bag p*** in comunitatea romana , ca e plina de noobi cu care nu poti face nimic. Putea sa ma doara in c** de Romania , dar eu si inca cativa incercam sa facem o comunitate unita...daca vine un destept ca tine si in mintea lui toti suntem prosti si el e geniu....nu facem nimic...plus ca de cand ai inceput sa ai succes cu serverul , ai devenit foarte arogant si o faci pe desteptu (la inceput erai mai de treaba , dar acum , cand te-ai vazut cu sacii in caruta..) Si cu chestia cu acei 100 de playeri , toata lumea stie ca nu i-ai adus tu de bun ce era serverul , au venit ca le dadeai tu 5000$ sau nu stiu cat...asa normal ca faci playeri. Si oricum au stat maxim doua zile , ca dupa ai revenit la numarul de playeri normali. Da na... asa gandesc unii prosti (ROMANII) , asa ca n-am ce face cu unii ca tine...

On-Topic: Asulee mai dai un semn de viata? Ceva? Inca asteptam sa faci o confa pe Skype cu cei care participa sau altceva :D

De ce vorbești fără să știi măcar? Au fost o vreme de 2 luni peste 70, apoi a crescut datorită lui Tudor cu reclamele sale, Trailerul făcut de Hiro, organizarea de fier a lui Xilen și Avram și scripturilor editate de mine de la vG și mulți alți precum merlon cu txd-urile și dff-urile faine, Arky cu photoshop, etc. Nu am zis niciodată că eu am făcut totul și că eu am ajuns la jucătorii ăia singur. Nu merit laudele nici măcar pe jumătate, echipa vR de atunci era cea mai unită. Așa că a crescut până peste 100 de jucători 100online.bmp iar apogeul a fost la 111 jucători online.

Însă dacă nu știi despre ce e vorba, nu înțeleg ce te doare pe tine? Doar așă să mă jignești un pic? Îmi pare rău dacă chiar o așa părere rea ți-am făcut despre mine.

Întodeauna am vrut să măresc raza de jucători români pe MTA, încâ de când aveam numele )*,..,*( în postul: https://forum.multitheftauto.com/viewto ... ce99b0e547 . De atunci am dorit să fac ceva cu MTA-ul. Este evident că este mai dezoltat decât SA-MP-ul dar aparent nu este cunoscut. Avem de ales: Ne certăm ca proștii și nu ieșim decât cu supărări, jigniri, înjurături. Sau punem mână lângă mână și făcem ceva de remarcat.