Jump to content

Server Mta / baza de date

Recommended Posts

Deci as dori sa fac un server de Mta de roleplay am facut rost de la un prieten de un server destul de ok dar nu merge da erroare la baza de date imi poate spune si mie va rog cineva cum pot face accea baza de date sau cine are un server gata facut de roleplay !!! Multumesc mult astept raspunsuri . raman dator

Fara insulte va rog! Chiar nu stiu si vreau sa ma ajute cineva

Edited by Guest
  • Moderators

Nu oferim ajutor in privinta asta pentru ca:

1. Nu ar trebui sa deschizi un server de RolePlay daca nu ai cunostinte minime in a seta un server cu tot tacamul (baza de date, rezolvarea bugurilor etc.)

2. Sigur GM-ul pe care il folosesti este cel de la vG.

Va rog inca mai astept raspunsuri ca pe oricine intreb nu vor sa ma ajute am cumparat si un host pentru server astept pe cineva care vrea sa faca un srv cu mine sau sa imi explice cum se face baza de date.

Toata lumea zice ca e foarte greu dar daca era chiar asa de greu nu mai avea nimeni server.

Nu ma pricep asa mult la Mta la script dar am avut si server de samp si ma pricepeam bine la script.

Multumesc.

• Moderators

Nu vreau sa-mi bat capul, insa din nou: nimeni nu te ajuta pentru ca trebuie sa inveti din experienta, normal ca e greu, nu e ca pe SA:MP ca ai tutoriale pentru fiecare chestie. Plus ca MTA are alta limba de codare, adica LUA, nu PAWNO. Daca chiar vrei sa-ti faci un server de RolePlay ai doua optiuni:

1. Inveti LUA, ceea ce va dura.

2. Te joci pe alte servere de RolePlay, poate si straine, si poate iti faci unele contacte care te pot ajuta, dar si asa prea greu.

Iti recomand sa mai astepti, deoarece acum nu ai nici cunostinte si nici expertienta cu un server de MTA.

Bine las ca poate ma poate ajuta altcineva ca vad ca tu o ti tot cu a ta daca chiar vrea cineva sa ma ajute sa ma anunte aici sa las un id de skype sau de mess pentru ca asta tot zice ca nu se poate dar frate nimeni nu a stit la inceput toti au invatat si de accea vreau sa ma invete si pe mine cineva sau sa fac cu cineva un server !!!

• 9 months later...

Eu nu inteleg, deci voi vreti neaparat sa va faceti server de roleplay cerand ajutor. O sa vezi ca nimeni nu te ajuta.Eu am invatat singur, recunosc ca am avut de putin ajutor. Asta nu inseamna ca daca ai server dupa zice lumea "Mamă, asta are server, e cel mai tare din lume." Greșit! Serverele de roleplay au fost facute cu baza de date cu un motiv.Pe mine nu ma intereseaza ce varsta ai, poti sa ai si 7 ani, dar conteaza seriozitatea si roleplay-ul pe care il ai. Pe mine ma enerveaza faptul ca vreti neaparat server de roleplay.

Eu nu inteleg, deci voi vreti neaparat sa va faceti server de roleplay cerand ajutor. O sa vezi ca nimeni nu te ajuta.Eu am invatat singur, recunosc ca am avut de putin ajutor. Asta nu inseamna ca daca ai server dupa zice lumea "Mamă, asta are server, e cel mai tare din lume." Greșit! Serverele de roleplay au fost facute cu baza de date cu un motiv.Pe mine nu ma intereseaza ce varsta ai, poti sa ai si 7 ani, dar conteaza seriozitatea si roleplay-ul pe care il ai. Pe mine ma enerveaza faptul ca vreti neaparat server de roleplay.

Ai vazut ca topicul are un an vechime? Bine ca acum te-ai trezit si tu.

Nu conteaza vechimea, conteaza ce contine.. Si e clar ca daca vor stii toti de pe MTA cum se face, v-a fi plin de servere de tot cacatu'. Mihailescu a invatat sa isi faca server, dar nici nu stie rp. De aceea nu prea ne convine bă! Crezi ca ma intereseaza ca e vechi? Normal ca nu. Poate sterge topicu' cand vrea el..

Nu conteaza vechimea, conteaza ce contine.. Si e clar ca daca vor stii toti de pe MTA cum se face, v-a fi plin de servere de tot cacatu'. Mihailescu a invatat sa isi faca server, dar nici nu stie rp. De aceea nu prea ne convine bă! Crezi ca ma intereseaza ca e vechi? Normal ca nu. Poate sterge topicu' cand vrea el..

Democracy, ca sa stii si tu. Oricine e liber sa isi faca server , cat de varza ar fi , dar poate. Adevarat , nu sunt de acord cu prostii ca Mihailescu care nu stiu sa joace pe propriile lor servere , dar ce ai vrea sa facem? Sa avem monopol pe tot MTA-ul romanesc? Sa fim niste dictatori? Sa ii controlam pe toti? Nici nu e posibil , si nu ar fi eficient de loc(trebuie sa fiu unu "anti_sistem" care sa faca ce il taie capul).

Oricum , maxim 2% din playerii romani stiu de existenta acestui mic subforum roman, si doar... 0.5% (?!?!?!) posteaza activ. Asa ca nu ai de ce sa te sperii, oricum durata de viata la serverele romanesti aparute din flori e de maxim 3 saptamani.

Am mai incercat noi sa facem comunitati , aliante , chestii si alte chestii , dar nimeni nu a avut interes sa se implice. Toti vor sa fie "bo$$y la serveru meleu" , dar despartiti nu o sa ajungem la nimic.

Daca cineva vrea sa faca un project mare sau o comunitate ori un server cu un viitor relativ bun, sa posteze mama aici !

Frate, va faceti servere cat de multe, sa aveti si voi un server detinut de voi. O sa ajungem sa ne facem fiecare server propriu unde sa jucam singuri sau cu prietenii doar. Daca exista pe acolo pe undeva un server calumea, care merge bine si chiar are succes, si e bun voi incercati sa il distrugeti. Asta e Romania si mentalitatea. Oricum repede, nu o sa mai fie un server bun romanesc, ca v-ati batut joc. Vreau sa zic ca acuma 2 ani nu exista nici un server Romanesc. Bafta.

Frate, va faceti servere cat de multe, sa aveti si voi un server detinut de voi. O sa ajungem sa ne facem fiecare server propriu unde sa jucam singuri sau cu prietenii doar. Daca exista pe acolo pe undeva un server calumea, care merge bine si chiar are succes, si e bun voi incercati sa il distrugeti. Asta e Romania si mentalitatea. Oricum repede, nu o sa mai fie un server bun romanesc, ca v-ati batut joc. Vreau sa zic ca acuma 2 ani nu exista nici un server Romanesc. Bafta.

Deja nu mai e nici un server de calitate.

Si acum 2 ani erau servere de MTA, de exemplu RBG , care a fost fondat de RuniX (samp rss stunt crap whatever) si vR( daca tin bine minte )

• 2 weeks later...