4WD Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Dami add pe messenger te rog. Link to comment
Charlie_Jefferson Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Deci se mai face sau nu? (Ma indoiesc ca se mai face) Oricum, am niste prieteni care sunt interesati in a face, problema e ca nu avem hosting. Apropo, eu am 13 ani, si prietenii mei au 12, respectiv 13. Eu stiu sa scriptez, din fericire, dar nu sunt cel mai bun. Am un login/register GUI, trebuie facute functiile. Ne gadeam la un Romanian RP server, sau un freeroam, ceva. Deja am pus masini romanesti(dacia) si altele(bmw, land rover, range rover, trabant), mai ramane login/register si niste chestii de RP. Link to comment
BinSlayer1 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 scuzati de offtopic dar nu`mi vine sa cred ca sunt si femei scripteritze pe aici ) PS: Mi-ar placea sa vad un server de romani fara pic de engleza. Spor la treaba lume Link to comment
Charlie_Jefferson Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 scuzati de offtopic dar nu`mi vine sa cred ca sunt si femei scripteritze pe aici )PS: Mi-ar placea sa vad un server de romani fara pic de engleza. Spor la treaba lume Sunt uimit de chestia cu femeile, . Oricum, am inceput sa lucrez un pic. Link to comment
Charlie_Jefferson Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Progrese. Am adaugat mai multe masini si am facut login/register GUI. http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 93633.png/ Sneak peak. Link to comment
CLIPPER Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Pentru MTA merge cel mai bine un DM sunt dispus sa ofer hosting pentru asa ceva. Link to comment
GanJaRuleZ Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Hmm , surprize , si eu is roman Mdeci , daca faceti un server de race ( include DD / DM / RDD / FUN / TDD ), ma pot baga ca scripter Daca aveti nevoie de mine , datimi un PM Link to comment
Axel Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Am inceput eu un proiect de RPG, il hostez eu insumi (pana gasesc host 24/7) avem ceva scripturi precum joburi, login, si minoritati. Totul este in romana si va fii 100% in romana. Am nevoie de ceva scripteri/admini pentru al finaliza, practic sunt singurul scripter pana acum.. pm sau mesaj aici Link to comment
Axel Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 (edited) Serverul este in constructie, am inceput cu developarea MTA Paradise, traducere, fixare de buguri, editare, updatare si impopotonarea hartii cu features. In cateva zile de developare am reusit in acelasi timp sa traducem majoritatea scripturilor, si sa obtinem un staff consistent. Aici sunt cateva poze dealungul acestor zile: Panoul de logare-destul de explicativ 11 romani online, mai greu cu rp-ul dar se poate invata Harta:D slujba de taxi Pescar Eventuri Taxi din nou// Sofer de autobuz Si astfel incepe prima comunitate de romani cu server intradevar tradus in romaneste. Nume server: Romanian RPG Server Ip: 86.124.224.231 Forum: http://ro-rpg.tk/ Deoarece hostez eu insumi cu laptopul meu nu pot hosta 24/7 dar majoritatea timpului intre orele 10 dimineata si 2 seara va fii deschis. Intrati cand doriti. Cautam scripteri care sa poate lucra cu mysql si xml. Daca va simtiti in categorie anuntati-ma la id-ul de mess [email protected] sau skype freestyleaxel Edited February 4, 2012 by Guest Link to comment
BinSlayer1 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 frate sincer imi place ce vad din poze, dar daca nu poti sa il tii 24/7 atunci mai bn o lasi balta.. iti spun din experienta cel mai naspa lucru pt un player e sa nu poata sa joace.. el poate sa indure lag, ping, de toate.. dar pur si simplu se va duce altundeva cand nu va putea sa intre la tine parerea mea e sa gasesti host 24/7 sau sa lasi balta ca muncesti degeaba Link to comment
Axel Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Eu m-am gandit astfel: Dupa ce termin serverul si daca va avea succes voi gasi un host 24/7 (deja am cativa care au oferte) iar in caz ca are succes foarte mare, il pot face international(visez stiu:D) orcum degeaba nu muncesc:D Am creeat recent si un forum: http://ro-rpg.tk/ Link to comment
CLIPPER Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Eu cum am mai spus sunt dispus sa ma implic intr-un proiect, server 24/7 pot sa ofer oricand, chiar am unul, dar cu conditia sa fie Race, RPG-urile mi se pare ca se potrivesc mai mult pentru SA-MP care are multe servere pline de romani dar nu exista 1 singur server de RACE:DM/DD! Astept propuneri, vad ca pe forum sunt multi oameni talentati:D nu ar fi rau sa ne unim si sa facem o treaba serioasa! Bafta! Link to comment
Axel Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 De ce sa nu facem prima comunitate romaneasca roleplay de pe mta? Avem avantaj faptul ca in MTA putem folosi GUI, aducerea multor useri de pe SAMP va fii cat de cat grea dar se poate... Link to comment
CLIPPER Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Inseamna ca nu vom ajunge la nicio intelegere, eu pur si simplu nu sunt interesat de roleplay cum tu nu esti de Race, bafta in continuare! Link to comment
Axel Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Aici gresesti, as fii interesat si de race.. dar mta-ul este suprapopulat de servere de race.. Pe deasupra in RolePlay putem baga si Race, eventuri.. Daca te gandesti bine in MTA putem scripta tot ce este deja in SAMP ba chear mai multe datorita facilitati de a putea folosi GUI.. Link to comment
CLIPPER Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Axel ti-am dat add pe messenger, cred ca acela e id-ul tau, daca nu primesti cererea poti sa-mi trimiti un PM. Salutari! Link to comment
Cassianna Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Imi cer scuze dar am fost inactiva vreo 3 luni din cauza jobului solicitant. Din cate am inteles pana acum, nu se desfasoara prea multe sau nu sunt eu la curent? Parerea mea este ca daca dorim ceva pentru comunitatea noastra va trebui sa trecem la lucruri concrete nu doar sa postam idei si sugestii. Incepeti sa fixati date, ore, locuri de intalnire in mediul virtual, definiti-va clar scopul si pasii necesari pentru al atinge s.a.m.d. Ar fi un inceput... Link to comment
Axel Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Ei bine pana la urma am facut primul server romanesc, si prima comunitate de romani de pe MTA. Cateva imagini 16 Romani online, e ceva:D Poza de grup Sistem de ganguri /Facut in intregime de mine.. Belele.. Bine ai venit in Romania RolePlay Sistem de obiecte, peste 300 Sistem de masini, cumparare/inchiriere Sistem de Slujbe:D Si multe multe altele. Serverul se numeste Romania RolePlay Deoarece eu il hostez va fii deschis de la 12 ziua pana la 12 noaptea in fiecare zii. Daca voi gasii host va fii 24/7 (Caut un host gratis..) Link to comment
Charlie_Jefferson Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 "Sistem the gang-uri, facut in intregime de mine." - vrei sa zici furat din valhalla gaming RP script? Link to comment
Axel Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Baza scripturilor e valhala, apoi am continuat cu modificari. App: Valhala nu au sistem de ganguri.. Link to comment
Charlie_Jefferson Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Baza scripturilor e valhala, apoi am continuat cu modificari. App: Valhala nu au sistem de ganguri.. Se numeste factiune, si ba da au. Daca este gang oficial, poti cumpara ingrediente de droguri, sa faci droguri, sa cumperi arme, tot felul. Probabil ca asta e si la server. Oricum, furaciune, am fost pe el azi, e aceeasi chestia ca un valhalla vechi. Link to comment
yulian28 Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Am eu un server de race facut e destul de frumos si populat are seara in jur de 20 playeri online,serverul se numeste RomanianBestGamers este hostat 24/7 la o companie foarte buna Website: http://romanianbestgamers.info Ce ii lipseste serverului e un scripter daca este interesat cineva sa ma ajute sa imbunatatim serverul si sa devenim parteneri ma poate contacta la Skype: yuliancool Y.M: razor_rbg (sa stie bine scripting) Link to comment
Jimmy Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Salut..Imi poate face cineva un script in care se va afla partea de inceput al unui server..acela cu inregistrare/logare direct in joc..nu sa intrii pe un anumit site sa-ti faci acolo un cont..Nu vreau asta! Va rog mult! Pentru a ma contacta: -Skype:bogdanalex14; -Messanger:[email protected]; Multumesc! Link to comment
Recommended Posts