Piorun Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Wgrywasz przez GTA parking, a potem zmieniasz w ustawieniach serwera by ten nie sprawdzał zmienionych plików. Link to comment
sylver Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 I co każdy będzie mieć to samo ? Czy będzie musiał sam wgrywać ? Link to comment
dzek (varez) Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 będzie musial sam wgrywac. rozwiazanie a la samp. czyt. beznadziejne. obsluge dff mam nadzieje dodadza w 1.1 Link to comment
sylver Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No trudno . Ej a jest jakiś sposób żeby na www wyświetlało ilość graczy team itd ? Link to comment
mab122 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Tak, najlepiej napisz nowy temat, i poszukaj sobie skryptów na community.. Link to comment
Nasedo Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Szczęśliwego nowego roku, jeśli można tak o nim powiedzieć... http://demotywatory.pl/2495088/Polska Link to comment
PAwlo Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Hey Wszystkim Na tym forum jestem nowy, ale w MTA gram juz około 1,5 roku Grałem wcześniej w MTA Race. Zapraszam do oglądnięcia moich map. Greetz Link to comment
ProCurator Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Siema, jestem nowy . Zamierzam coś zadziałać w programowaniu dla MTA, wcześniej bawiłem się z Pawno (SA-MP), pod nickiem DmX, może ktoś mnie zna Link to comment
dzek (varez) Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Witam wszystkich, których jeszcze nie powitałem, powodzenia Link to comment
acp___(PL) Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 na jakich polskich serwerach RACE gracie? ja sobie zdaję sprawę, że dla większości najważniejsze jest by było dużo graczy, ale czasami fajnie jest pograć z ludźmi z którymi można pogadać po polsku Link to comment
Bantu Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 To może i ja się przywitam jak ten dział po to powstał Ja tam może za dużo nie gram w MTA ale zdarza mi się zagrać na jakimś co dziwniejszym serwerze. Szkoda, że takich dziwnych serwerów jest mało Link to comment
dzek (varez) Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Co rozumiesz np przez "dziwny"? Link to comment
Bantu Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Jakieś dziwne tryby gry, które odstają od kanonów. Nie są ani DM, ani inne Stunty, po prostu coś dziwnego i raczej nie spotykanego, ale tego jak za świecą szukać, ludziom chyba brakuje kreatywności Link to comment
KukiX Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Piorun on ma na mysli raczej gamemody typu hay,fallout. Link to comment
Piorun Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 aha ... Przy okazji - pozdrawiam nowych Link to comment
Bantu Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 W sumie hay mi się podobało, ale to nudne i solowe Ale coś a'la Zombie to już czemu nie, ale to też nudne brakuje mi czegoś bardzo dziwnego Może znacie jakieś serwery z dziwnym trybem gry? Może jakiś F1? Kiedyś był taki serwer z tego co pamiętam. Link to comment
kietla Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Witam wszystkich potrzebuje programisty lua oczywiście płatnego na pewno się dogadamy moje gg: 5222443 Link to comment
frequency619 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Siemano wszystkim ;d Jak Wam się widzi grzebanie i tworzenie praktycznie od zera skryptu RP pod MTA, hm? Nosiłem się z takim pomysłem już od dawna, stawiam teraz sobie serwer na Debianie i prawdopodobnie będę szedł w kierunku właśnie roleplay - mając na uwadze to wszystko co mi się nie podobało na serwerach sa-mpa ;d Link to comment
dzek (varez) Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 jesteś już dziesięcznotysięcznym członkiem forum, który chce pisać RP, witaj. Mam nadzieję, że pójdzie Ci lepiej niż pozostałym 9,950 osób, które poległy na robieniu RP, i lepiej niż pozostałym 25 osobom, które nigdy nie zakończyły projektów. Liczby trochę zmyślone, ale bliskie rzeczywistości niestety. Postaw na oryginalność - gwarantuję sukcesy Link to comment
frequency619 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Administrowałem projektami SA-MP, byłem czynnym użytkownikiem wielu społeczności - wiem czego chcą ludzie, mam zapał i dosyć dobre wsparcie. Dam radę - mam nadzieję ;d Tylko w sumie chciałbym klecić skrypt pisząc go nie od totalnego zera a bazując na jakimś takim templacie DMu czy coś - jakiś sensowny resource? Link to comment
Bantu Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Jakoś chyba społeczność graczy MTA nie jest za RP i jakoś nie ciągnie ich do tego trybu chyba, bo jakoś nie jest to coś strasznie trudnego do zakodzenia, no chyba, że chce się zrobić takie RP jak nigdzie indziej. Ale fakt faktem, że jeszcze nikt nie zrobił nawet nic podobnego do stareńkiego GFa pod MTA co jest dość zaskakujące. Link to comment
Recommended Posts