dzek (varez) Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 A tu wpisujcie komentarze, boty Link to comment
adamale Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 no to pierwszy ode mnie Link to comment
sylver Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Eyy co tu tak cicho ? Na tym forum jest kilka, kilkanaście jak nie kilkadziesiąt polaków Link to comment
dzek (varez) Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Nie wiem, chyba nie ma o czym pisać, ale fakt, że dużo nas jest - w ekipie MTA są Polacy, z modów to tylko ja chyba, sporo dobrych ludzi od skryptów (50p) to też Polacy, no i oczywiście "zwykli" userzy forum to także tuziny Polaków.. Link to comment
sylver Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Dzek słuchaj mam pytanie, chciałbym aby mi się tuning zapisywał w MySQL, ale nie wiem jakim kodem -.-. Mógłbyś mi pomóc ? Link to comment
dzek (varez) Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 nie spełniamy tu żądań, tylko pomagamy jeżeli gdzieś utkniesz czy masz jakiś problem. poucz się lua. nikt nie ma czasu pisać czegoś specjalnie dla Ciebie, bo ty masz takie życzenie. https://wiki.multitheftauto.com/ Link to comment
sylver Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ohh przepraszam Już sobie z tym poradziłem Link to comment
Wojak Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 gdyby nie komentarz moderatora w sekcji Scripting, że przenosi temat do sekcji niemieckiej, to bym tego dziełu nie zauważył jakoś nie często zaglądam na spód forum... @dzek może znalazł byś w sygnie miejsce na link do tej sekcji, w końcu najwięcej się tu udzielasz i twoje postu trudno przegapić Link to comment
MTA Team jhxp Posted December 19, 2010 MTA Team Share Posted December 19, 2010 Jeśli macie inne pomysły na popularyzację tej sekcji, piszcie śmiało. Tak jak w przypadku innych sfer naszego moda, jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Fora międzynarodowe są naszym nowym tworem i mamy nadzieję, że przyczynią się do popularyzacji naszych stron wśród graczy nieanglojęzycznych. W końcu lepiej pisać na oficjalnym forum niż szukać odpowiedzi po setkach nieoficjalnych witryn. Link to comment
acp___(PL) Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 bardzo fajny pomysł Link to comment
ViruS001 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Witam. Życzę wesołych świąt PS: Jak tam wiadomo kiedy będzie MTA 1.1 ? Propozycje: 1. Może założyć temat gdzie gracze będą pisać swoje problemy z LUA / Też można temat gdzie ktoś szuka skryptera ;D Link to comment
dzek (varez) Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Nie, ale możesz sprawdzać postęp o tutaj: http://bugs.mtasa.com/roadmap_page.php (jeżeli strona jest pusta to u góry po prawej wybierz projekt "All projects") 1. Jak będzie potrzeba to myślę, że sobie ktoś temat założy - jest taka możliwość przecież. 2. O szukaniu skryptera zapomnij. KAŻDY potrzebuje skryptera, a takich ludzi jest mało. Jak już ktoś naprawdę zna się na rzeczy - to już dawno ma swoją drużynę, albo prowadzi sam serwer. Pisanie dla kogoś to jest okropna i niewdzięczna robota, a jeszcze za darmo to robisz. Dlatego ja np. pisałem dla siebie i był spokój. Ogólnie nie pomagamy tu w "szukaniu", a raczej wybijamy ten pomysł z głowy, bo tematów "szukam skryptera" powstaje co chwila mnóstwo - a z tego co pamiętam dopiero w dwóch była jakaśtam odpowiedź, i to nie od jakichś profesjonalnych skrypterów, tylko ludzi, którzy dopiero się jakoś uczą. Trochę się rozpisałem, ale przynajmniej sytuacja jest jansa Link to comment
mab122 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Witam! Wesołego karpia @DOWN Ja tez zwykle nim gram albo 101 lub nawet CJ - to moje ulubione skiny Edited December 25, 2010 by Guest Link to comment
dzek (varez) Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Cześć mab122 Na wesołego to on nie wyglądał, ale wzajemnie hehe Masz mój ulubiony skin w avacie! Zawsze nim grałem. Link to comment
Piorun Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Cześć dzieci . Wszystkiego wesołego na święta - to po pierwsze. A po drugie - ma ktoś może chętkę stworzyć ze mną serwer RP? Mam zaczęty projekt lecz potrzebuję ludzi. Jbc. moje gadu - 2167268. A tak poza tym - nie wiedziałem, że varez to polak .. Link to comment
dzek (varez) Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 Cześć dzieci Odezwał się stary aż 17-latek. Fakt, że powyżej średniej, no ale żeby w tym wieku rzucać "dziećmi"..@mab122: Przycisk "edit" jest bardzo użyteczny, miło, że go używasz, ale jak już ktoś odpowie to raczej pisz nowego posta (tymbardziej, że ten topic i całe forum jest takie "luźniejsze") - bo można przeoczyć. Tym bardziej, że Twój post był ostatni na pierwszej stronie Link to comment
Piorun Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Cześć dzieci Odezwał się stary aż 17-latek. Fakt, że powyżej średniej, no ale żeby w tym wieku rzucać "dziećmi".. Luuuuz .. . Link to comment
Nasedo Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 @Piorun, ja tak na temat twojej sygny http://i386x.pl/rpmp (edytowany client mta, oparte o mta-paradise), http://otherlife.pl/ więc nie pierwszy A tak wogóle to witam Link to comment
Piorun Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Weim, tylko to była ściema dla amerykanów. Wkrótce zmienię. Link to comment
sylver Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Jak tam po świętach ? Ej mam pytanie co do Skinów czy da się podmienić dff w skinie ? Link to comment
dzek (varez) Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 nie, tylko txd Link to comment
sylver Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Eee to nie dobrze Bo co wtedy jak skin ma txd i dff ? Bo chciałbym wgrać Polską Policje a to ma txd i dff Link to comment
Recommended Posts