Jump to content
  • 0

5 Yıl Ban Yedim.


zenith

Question

Merhabalar,

Öncelikle özür dileyerek başlıyorum böyle bir konu ile karşılaştığınız için. 2013'den beri yani tam 11 senedir MTA oynuyorum ve tek bir sunucuda vakit geçiriyorum.

11 sene emek verdiğim bir hesabın bir sabah 5 yıl ban yediğini düşünün sebebi ise hile. mmorpg "Silkroad" isimli bir oyunda 3. parti yazılım kullandığım için mta'dan 5 yıl süreli ceza yedim.

sunucuda en az 30 tane hile yapan insan varken nasıl olur da beni 5 yıl banlarsınız? ben aklımı yitirmedim bunca emeğin üzerine yasaklı program kullanacak kadar salak değilim.

gecemi gündüzümü bu oyunda harcadım yeri geldi okuldan kaçtım bu oyunu oynamak için. 3. parti yazılımı mta için değil silkroad için kullandım. defalarca arka planda mta'yı açmaya çalıştım fakat geri kapanıyordu ben de önemsemeden açmaya devam ettim fakat MTA bu 3. parti yazılımı bir tehdit unsuru olarak görmüş. bir uyarı dahi gelmeden tek seferde 11 yıllık emeğimi tek tuşla hiçe saydınız. arka planda mta açıkken bir daha 3. parti yazılımı kullanmayacağım hangi oyun için olursa olsun. 

account name: baranmane76

Serial: 4A24246D46AF89FCE86334D572F16053

Link to comment

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...