Ionel Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 ERROR - triggered serverside event onLicenseServer, but event is not added serverside Cine ma poate ajuta ?: Link to comment
FlorinSzasz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 (edited) 1. Ai incercat să îl adaugi pe partea de server? Server Side addEvent("onLicenseServer",true) 2. Ai chemat evenimentul în momentul în care începe/porenște o resursă/script? @Vinyard poți să muți topicul la secțiune Română? (dacă e cazul) Edited February 22, 2023 by FlorinSzasz 1 Link to comment
Addlibs Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Do you possess the server-side for the given script? Or are you attempting to use someone else's client-side script files? This event name seems suspicious, like the author intended it to not work without the server-side files, even if they might not be required. 1 Link to comment
Ionel Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 5 hours ago, FlorinSzasz said: 1. Ai incercat să îl adaugi pe partea de server? Partea de server 2. Ai chemat evenimentul în momentul în care începe/porenște o resursă/script? @Vinyard poți să muți topicul la secțiune Română? (dacă e cazul) Nu decat cand dau pe ped imi da erroarea Link to comment
FlorinSzasz Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Daca nu pui partea de server din script nu am cum sa imi dau seama unde e problema. Și nu mi-ai confirmat daca evenimentul pe care eroare îl prezintă e adăugat. După răspunsul oferit cel mai probabil nu e adăugat. Link to comment
Ionel Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 14 hours ago, FlorinSzasz said: Daca nu pui partea de server din script nu am cum sa imi dau seama unde e problema. Și nu mi-ai confirmat dacă evenimentul pe care eroare îl prezintă ea. După răspunsul oferit cel mai probabil nu e adăugat. Mersi pentru ajutor am rezolvat! 1 Link to comment
Recommended Posts