BurakAKSAKAL Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 (edited) Haritada oy kullanırken aniden bu hatayı alıyoruz ve oylama süresi "-" olarak geriye doğru sayıyor. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler. HATA I: rafalh_shared/animated_bar_c.lua:104 Spoiler HATA II: votemanager/votemanager_client.lua:276 Spoiler Edited June 5, 2022 by BurakAKSAKAL Link to comment
0 Shady1 Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 (edited) Merhaba@BurakAKSAKAL sizin sorununz için bir kaç metin ayarladım, bu şekilde düzenlemeler yapabilirsiniz, eğer başka sorunların olursa lütfen yeni bir konu açarak Beni çağırınız ve beni bekleyin. "call" fonksiyonu biraz eskide kaldı,addEventHandler kullanmanızı tavsiye edebilirim. addEvent("setAnimatedProgressBarProgress", true) addEventHandler("setAnimatedProgressBarProgress", getRootElement(), setAnimatedProgressBarProgress) Bu iki satır, işlev bittikten sonra istemci tarafına gidin,ve if den sonra sunucu tarafına: if ( rafalh_shared_res and optionData.bar ) then triggerServerEvent ( "setAnimatedProgressBarProgress", ...(ARGUMENTS) ) Edited June 5, 2022 by Shady1 1 Link to comment
Question
BurakAKSAKAL
Haritada oy kullanırken aniden bu hatayı alıyoruz ve oylama süresi "-" olarak geriye doğru sayıyor.
Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
HATA I: rafalh_shared/animated_bar_c.lua:104
HATA II: votemanager/votemanager_client.lua:276
1 answer to this question
Recommended Posts