Talha123 Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Merhabalar Mta da Bir Sunucuya Girdiğim zaman bikaç saniye sonra Bağlantı Kesildi (AC #4 DriverRadarPro Tarafından Atıldınız) Hatasını Alıyorum Bu Hatayı Nasıl düzeltebilirim Link to comment
0 Shady1 Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 (edited) ethernet kablosun'dan kaynaklana bilir, isterseniz forum'da konu aratma bölümünden CD16 ile ilgili hataları arayabilir ve daha fazla sonuçlar görebilirsiniz, ama benim çözümüm ethernet kablosunu değiştirmek oldu. Edited May 27, 2022 by Shady1 Link to comment
0 Shady1 Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 merhaba, internetinizi kontrol etmenizi ve ethernet kablonuzu düzeltmenizi tavsiye ederim. iyi günler. Link to comment
0 Talha123 Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 4 hours ago, Shady1 said: merhaba, internetinizi kontrolünüzü ve ethernet kablonuzu düzeltmenizi tavsiye ederim. iyi günler. internetimde hata bulunmamakta bazende bağlantı koptu hatasını alıyorum oyunu ve mta yı kaç kez silip yükledim hocam başka birşeyden kaynaklanıyor olamazmı ? Link to comment
Question
Talha123
Merhabalar Mta da Bir Sunucuya Girdiğim zaman bikaç saniye sonra Bağlantı Kesildi (AC #4 DriverRadarPro Tarafından Atıldınız) Hatasını Alıyorum Bu Hatayı Nasıl düzeltebilirim
3 answers to this question
Recommended Posts