MagCiastko Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Witam ostatnio grałem na serwerze mta nagle coś mi wyrzuciło jak się okazało otrzymałem globalnego bana na AC mimo że nie miałem żadnych cheatów po godzinie wszedłem na serwer i znowu dostałem globalnego bana tym razem na zawsze prosze o usunięcie blokady Link to comment
Scripting Moderators ds1-e Posted January 28, 2022 Scripting Moderators Share Posted January 28, 2022 2 hours ago, MagCiastko said: Witam ostatnio grałem na serwerze mta nagle coś mi wyrzuciło jak się okazało otrzymałem globalnego bana na AC mimo że nie miałem żadnych cheatów po godzinie wszedłem na serwer i znowu dostałem globalnego bana tym razem na zawsze prosze o usunięcie blokady Napisz tutaj - https://forum.multitheftauto.com/forum/180-ban-appeals/ Tylko po angielsku. Link to comment
renarsbtw Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 HELLLO HELP ME PLS!!! I just got banned for no reason i was playing roleplay and got ban reason TRAINER (BOSIX) Help please! Link to comment
Administrators Tut Posted January 30, 2022 Administrators Share Posted January 30, 2022 Closing this as OP has been directed to the right place to get this resolved Link to comment
Recommended Posts