montenegro Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Aylardır bilgisayarımı kullanmıyorum ve bugün bilgisayarımı yeniden kurdum bu hatayla karşılaştım sınırsız trainer ban yemişim sorunun çözülmesini istiyorum bana yardımcı olur musunuz? 2014 yılından beri mta oynuyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım bunu şirketinizden asla beklemezdim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Serial:* Seri numaran: 56CA0423FD4A5AF14603EB6905FF2DE4 Ve 2014 yılından beri 4-5 defa roleplay sunucusu yönettim ayrıyetten çoğu türk roleplay serverlerinde yetkili olarak görev yaptım MTA Ekibi benim yapmadığım bir olaydan dolayı ban yemişim ve şuan tekrardan bir roleplay sunucusu açma üzerinde çalışmalarımız var umarım türkçe biliyorsunuzdur bilmiyorsanız çeviripte konu başlatabilirim şimdiden teşekkürler. Link to comment
MTA Anti-Cheat Team Dutchman101 Posted March 22, 2021 MTA Anti-Cheat Team Share Posted March 22, 2021 No, you won't be unbanned, and I'm pretty sure you know why. In December 2020, you were involved in cheat development related activities (and messing with MTA). This resulted in a permanent ban @montenegro Link to comment
Recommended Posts