Jump to content
  • 0

FPS drops


Revan Novruzlu

Question

MTA'da bir sorun yasiyorum daha sonra sunucuya girdim 60 fps birkac dakika sonra 30-35 dustu ve sonra alt + tab tuslarin bastim sonra yeniledim ve ardinda calismadi fps oyun sirasinda FPS dusuleri aldim oldukca bir bilgisyararim var kotu degil bu sorunu cozemiyorum bunu nasil yapacam fix bilmiyorum bu konu okuttugun icin tsk kim yardim edebilen varsa yazin lutfen.

Link to comment

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Bu bende de oluyor amma bilgisayarım GTA 5 bile görüyor. Gir ayarlardan effektleri felan kapat sonra grafikleri azald hepsini minumuma indir ve eğer oynadığın serverde FPS limiti azaltmak oluyorsa onuda azalt. Mesela benim oynadığım serverde otamitik bende 77 kalkmış aslında benim bilgisayar görüyor MTA da 77 fps i sadece fps değiştikce oyun donuyor. O yüzden maks FPS i 60 yap. Ben öyle yaptım 60 FPS çok iyi bence MTA için 60 yukarı gittikce kötüleşiyor.

Link to comment
  • 0

Her sunucu da böyle durum ile mi karşılaşıyorsun yoksa bu sadece tek bir sunucudan mı kaynaklanıyor. Eğer öyle ise sunucuda ki bazı scriptler çarpışıyor olabilir ve bu sunucu da ciddi fps drop yapar. Her sunucu da böyle oluyor dersen. Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...