KrisT Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Lehetséges, hogy egy szerver a szerverlistáról tiltástkapjon, hogy a szervere ne látszódjon a keresőben? Ha igen, akkor kit tudnék ezügyben megkeresni? Esetemben egy saját szervermodot adtam egy szervernek. 2 év után a sajátjukénak érezték a modot. Eljöttem tőlük a modommal, nekik szabad felhasználásra otthagytam. Nyitottam egy új szervert, majd a szerverem eltünt a keresőből. A hostingom szerint lehetséges, hogy rosszakarók jelentették a szervert,és a szerverkeresőből tiltást kapott. Ennek a pontos tisztázása végett kivel tudnék beszélni és milyen elérhetőségen? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment
Moderators Patrick Posted September 21, 2020 Moderators Share Posted September 21, 2020 Szia, lehetséges. - IP:PORT alapján, vagy név/névrészlet került feketelistára. Mi a szervered IP:PORT-ja és a pontos neve? Link to comment
KrisT Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 Jelenleg a pontos neve: [HUN] NextGaming v2. - Magyar RolePlay Szerver (Hungary) SynHosting Az IP:PORT: 37.221.209.131:2203 Link to comment
Moderators Patrick Posted September 21, 2020 Moderators Share Posted September 21, 2020 @KrisTfut a szerver? és 2203 a port, nem 22003? Link to comment
KrisT Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 (edited) Bocsánat, az IP: 37.221.209.131:22039 port: 22039, az előbb lemaradt a 9-es. A szerver fut, igen. Edited September 21, 2020 by KrisT eliras Link to comment
Moderators Patrick Posted September 21, 2020 Moderators Share Posted September 21, 2020 @KrisT próbáld meg, hogy leállítod, és átnevezed valami random névre (pl: teszt szerver SynHosting), majd elindítod és hagyd úgy egy ideig. Link to comment
KrisT Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 (edited) Próbáltam, már átneveztem, de akkor sem működött. A szervert telejsen alaphelyzetbe is állítottam, 9-10 órát vártam, és utána sem működött. A hostingom szerint IP bant kaphatott a szerver a rosszakarók jóvoltából. Edited September 21, 2020 by KrisT pontosítás Link to comment
Moderators Patrick Posted September 21, 2020 Moderators Share Posted September 21, 2020 14 minutes ago, KrisT said: Próbáltam, már átneveztem, de akkor sem működött. A szervert telejsen alaphelyzetbe is állítottam, 6 órát vártam, és utána sem működött. A hostingom szerint IP bant kaphatott a szerver a rosszakarók jóvoltából. Okés, megkérdezem hogy feketelistás-e és majd írok. 1 Link to comment
KrisT Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 Rendben,várni fogom! A segítséget előre is köszönöm! Link to comment
Moderators Patrick Posted September 21, 2020 Moderators Share Posted September 21, 2020 44 minutes ago, KrisT said: Rendben,várni fogom! A segítséget előre is köszönöm! Igen, feketelistára kerültél, mert más reportolt valamiért. Ma fog lejárni, holnap/ma este már meg fog jelenni a szervered. 1 Link to comment
KrisT Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 (edited) Rendben. Hogyan lehetne elkerülni a legközelebbi ilyet? Az ördög nem alszik, ahogy a rosszakarók sem. Kivel tudnék beszélni, hogy ne tiltsák a szervert? Azért jelentik, mert úgy gondolják, hogy a szervermod az övék, én pedig nyitottam az ő modjukkal egy szervert. Az igazság az, hogy a szerver modot én írtam egyedül, szóval teljes jogom van a szabad felhasználására, mivel ingyen dolgoztam nekik, ráadásul több, mint 600.000 Ft bevételük volt a szerverből, kvázi a fejlesztéseimből, amiből egyáltalán nem részesedtem. Ez magyarázza, hogy új szervert nyitottam. Ők fejlesztő nélkül maradtak, és ez szúrja a szemüket. Legtöbb helyen arra hivatkoznak, hogy a szervermod az övék, azonban ez teljesen helytelen megállapítás. Kivel tudnék beszélni ez ügyben, hogy a jövőben ilyenre ne kerüljön sor? Ui: Szokták vizsgálni a reportolás hitelességét, valósságát? Mivel a vádak teljesen jogtalanok. Edited September 21, 2020 by KrisT utóirat Link to comment
Moderators Patrick Posted September 21, 2020 Moderators Share Posted September 21, 2020 (edited) 21 hours ago, KrisT said: Kivel tudnék beszélni ez ügyben, hogy a jövőben ilyenre ne kerüljön sor? Most hiába beszélnél bárkivel is, majd ha megint megtörténne, akkor. Egyébként Discordon is tudsz akár, vagy itt Fórumon privát üzenetben CCW-vel például. Discord invite: https://discord.com/invite/mtasa Én Discordot ajánlom, a #help-support szobában leírod angolul, hogy szerinted feketelistára kerültél és szeretnél beszélni egy adminnal aki tud neked segíteni. (és véletlen sem privátban írsz rá a staff tagokra!) Edited September 22, 2020 by Patrick 1 Link to comment
KrisT Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 Rendben, megfogadom. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! 1 Link to comment
KrisT Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 Sajnos a szerver még mindig nem látszik a keresőben 1 Link to comment
Moderators Patrick Posted September 22, 2020 Moderators Share Posted September 22, 2020 6 hours ago, KrisT said: Sajnos a szerver még mindig nem látszik a keresőben Igen, fura. Elméletileg levetettem, ~1 órán belül meg kell jelenjen. Én azért egy szerver restartot csinálnék. Link to comment
KrisT Posted September 22, 2020 Author Share Posted September 22, 2020 Rendben. Holnap tudom csekkolni, rögtön válaszolni fogok Link to comment
Recommended Posts