Jump to content

KrisT

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KrisT's Achievements

Newbie

Newbie (4/54)

1

Reputation

  1. Rendben. Holnap tudom csekkolni, rögtön válaszolni fogok
  2. Sajnos a szerver még mindig nem látszik a keresőben
  3. Rendben, megfogadom. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  4. Rendben. Hogyan lehetne elkerülni a legközelebbi ilyet? Az ördög nem alszik, ahogy a rosszakarók sem. Kivel tudnék beszélni, hogy ne tiltsák a szervert? Azért jelentik, mert úgy gondolják, hogy a szervermod az övék, én pedig nyitottam az ő modjukkal egy szervert. Az igazság az, hogy a szerver modot én írtam egyedül, szóval teljes jogom van a szabad felhasználására, mivel ingyen dolgoztam nekik, ráadásul több, mint 600.000 Ft bevételük volt a szerverből, kvázi a fejlesztéseimből, amiből egyáltalán nem részesedtem. Ez magyarázza, hogy új szervert nyitottam. Ők fejlesztő nélkül maradtak, és ez szúrja a szemüket. Legtöbb helyen arra hivatkoznak, hogy a szervermod az övék, azonban ez teljesen helytelen megállapítás. Kivel tudnék beszélni ez ügyben, hogy a jövőben ilyenre ne kerüljön sor? Ui: Szokták vizsgálni a reportolás hitelességét, valósságát? Mivel a vádak teljesen jogtalanok.
  5. Rendben,várni fogom! A segítséget előre is köszönöm!
  6. Próbáltam, már átneveztem, de akkor sem működött. A szervert telejsen alaphelyzetbe is állítottam, 9-10 órát vártam, és utána sem működött. A hostingom szerint IP bant kaphatott a szerver a rosszakarók jóvoltából.
  7. Bocsánat, az IP: 37.221.209.131:22039 port: 22039, az előbb lemaradt a 9-es. A szerver fut, igen.
  8. Jelenleg a pontos neve: [HUN] NextGaming v2. - Magyar RolePlay Szerver (Hungary) SynHosting Az IP:PORT: 37.221.209.131:2203
  9. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Lehetséges, hogy egy szerver a szerverlistáról tiltástkapjon, hogy a szervere ne látszódjon a keresőben? Ha igen, akkor kit tudnék ezügyben megkeresni? Esetemben egy saját szervermodot adtam egy szervernek. 2 év után a sajátjukénak érezték a modot. Eljöttem tőlük a modommal, nekik szabad felhasználásra otthagytam. Nyitottam egy új szervert, majd a szerverem eltünt a keresőből. A hostingom szerint lehetséges, hogy rosszakarók jelentették a szervert,és a szerverkeresőből tiltást kapott. Ennek a pontos tisztázása végett kivel tudnék beszélni és milyen elérhetőségen? A válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Create New...