Vitalic Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 (edited) Hali. Belépek MTA-ba, majd miután letálcázok a kamera folyamatosan lefele megy, teljesen olyan mintha be lenne ragadva a lefele nyíl. Esetleg valaki tud valami fixet rá? Edited July 7, 2020 by Vitalic Link to comment
Moderators Patrick Posted July 7, 2020 Moderators Share Posted July 7, 2020 Hali. Passz, akkor is miután "vissza-tálcázol"? Esetleg próbálj meg teljes-képernyős ablakos módban játszani. Link to comment
Vitalic Posted July 7, 2020 Author Share Posted July 7, 2020 Just now, Patrick said: Hali. Passz, akkor is miután "vissza-tálcázol"? Esetleg próbálj meg teljes-képernyős ablakos módban játszani. Nem jól írtam le, akkor van amikor visszatálcázok. Próbáltam mindenféle módban de mindegyiknél ezt csinálja. Link to comment
WorthlessCynomys Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Hali! Van bedugva kormány vagy joystick? Az szokta ezt csinálni. 1 Link to comment
Vitalic Posted July 7, 2020 Author Share Posted July 7, 2020 1 minute ago, WorthlessCynomys said: Hali! Van bedugva kormány vagy joystick? Az szokta ezt csinálni. Nem, mikor nem használom a kormányom nincs bedugva. Esetleg az lehet a probléma hogy fut a háttérbe a kormány drivere? Link to comment
Moderators Patrick Posted July 7, 2020 Moderators Share Posted July 7, 2020 1 minute ago, Vitalic said: Nem, mikor nem használom a kormányom nincs bedugva. Esetleg az lehet a probléma hogy fut a háttérbe a kormány drivere? Talán, próbáld meg kikapcsolni/letörölni. 1 Link to comment
Vitalic Posted July 7, 2020 Author Share Posted July 7, 2020 Kikapcsoltam a drivert és működik rendesen, köszönöm a gyors válaszokat! Link to comment
Recommended Posts