.:Kardiniusz:. Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Witam , ostatnimi czasami nagrywam sobie czasem filmiki na YouTube , niestety dziś spotkała mnie niemiła sytuacja , a mianowicie - chciałem popracować i miałem zbindowaną małą reklamę do mojego kanału na yt pod liczbą "1" na klawiaturze i przez przypadek gdy wysiadałem z pojazdu kliknąłem tą liczbę i wyskoczył bind , wiem że źle zrobiłem i powinienem usuwać bindy , za to przepraszam , chciałem się tylko dobrze bawić na waszym serwerze a nie specjalnie reklamować inny dlatego proszę o zrozumienie i wyrozumiałość , dzięki , pozdrawiam i przepraszam. (to co zrobiłem było przypadkowym incydentem i więcej się nie powtórzy .) 1
MTA Team Dutchman101 Posted January 25, 2020 MTA Team Posted January 25, 2020 Nie próbuj odwoływać się tutaj od zakazów serwerów. Odwołaj się do administratorów danego serwera (lub na ich stronie internetowej / forach, jeśli go mają) Please don't try to appeal server bans here.. appeal it to the admins of the server in question (or on their website/forums if they have it). @.:Kardiniusz:. 1
Recommended Posts