koviak98 Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Sziasztok Kevesebb mint egy hete kezdtem el tanulgatni a lua nyelvet, és az első projektem egy scoreboard. Viszont elég körülményes számomra ennek még a felépítése, és tesztelése. Nagyon jó lenne, ha nem kéne a laptopról folyton feljöjjek, és azzal tesztelni, hanem hozzá tudnék adni botokat, vagy nem is tudom. Például 15 darabot vagy még többet ha hozzá tudnék adni, akkor tudnám tesztelni, hogy működik-e a görgetés, két név kirajzolás között van-e bugg. Tehát az lenne a kérdés, hogy ezt ki lehet vitelezni valahogy? Link to comment
Moderators Patrick Posted March 19, 2019 Moderators Share Posted March 19, 2019 (edited) Szia, getElementsByType("player") részt ideiglenesen cseréld ki egy saját táblára, amelyben te, vagyis a localPlayer szerepel sokszor. {localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer} így magad fogod sokszor látni. Edited March 19, 2019 by stPatrick Link to comment
itHyperoX Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Másik megoldás, getElementsByType('ped) - létrehozol pedeket (createPed), adsz nekik pl egy math.random(0, 9999) elementData értéket (setElementData(ped, 'teszt', math.random(0, 9999), majd úgy ténylegesen is látod, hogy jó e. Link to comment
Recommended Posts