Jump to content

[Help] Scoreboard

Recommended Posts

Posted

Sziasztok :) Kevesebb mint egy hete kezdtem el tanulgatni a lua nyelvet, és az első projektem egy scoreboard. Viszont elég körülményes számomra ennek még a felépítése, és tesztelése. Nagyon jó lenne, ha nem kéne a laptopról folyton feljöjjek, és azzal tesztelni, hanem hozzá tudnék adni botokat, vagy nem is tudom. Például 15 darabot vagy még többet ha hozzá tudnék adni, akkor tudnám tesztelni, hogy működik-e a görgetés, két név kirajzolás között van-e bugg. Tehát az lenne a kérdés, hogy ezt ki lehet vitelezni valahogy?

• Moderators
Posted (edited)

Szia,

getElementsByType("player") részt ideiglenesen cseréld ki egy saját táblára, amelyben te, vagyis a localPlayer szerepel sokszor.

{localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer, localPlayer}

így magad fogod sokszor látni.

Edited by stPatrick
  • 3 weeks later...
Posted

Másik megoldás, getElementsByType('ped) - létrehozol pedeket (createPed), adsz nekik pl egy math.random(0, 9999) elementData értéket (setElementData(ped, 'teszt', math.random(0, 9999), majd úgy ténylegesen is látod, hogy jó e.