Marek [HUN] Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Sziasztok! Először is elmondanám azt, hogy nem vagyok profi scripter, sőt, egészen kis mértékben értek ehhez a dologhoz, viszont szeretném megcsinálni ezt a scriptet, hogy tudjak belőle tanulni, viszont problémába ütköztem, és nem tudom, hogy mi miatt van. A script itt van: Szerver oldal, Kliens oldal. Hozzá kell tennem, hogy még egyáltalán nincsen kész, viszont ahhoz, hogy be tudjam fejezni, ezt a problémát is meg kéne oldanom valahogy. A probléma az volna, hogy amikor belesétálok a markerbe, akkor megkapom a buszt, majd elindulok, ha odaérek az első megállóba, és befejeződik a folyamat, akkor azt szeretném elérni, hogy egyből dobja be a következő megálló 'CP'-jét, viszont ez nem történik meg. Esetleg valaki tudja, hogy miért lehet ez? A választ előre is köszönöm.A munka alapja nem általam készült, hanem Worthless Cynomys által, így ez csak egy úgymond 'editelt' változat, melybe én nagyon kis részét raktam csak hozzá. Link to comment
Moderators Patrick Posted March 4, 2019 Moderators Share Posted March 4, 2019 (edited) Ha van egy táblázatod, amiben a megállók helyei vannak, akkor csináld azt, hogy az adott táblában sorban adod meg a megállókat, úgy ahogy haladnia kell. (Neked ez a busStops tábla) Ilyenkor az első sor lesz az első megálló. A második a második megálló.. stb. Ezután már csak valahol számolnod kell, hogy melyik megállónál tart. (Valószínűleg elementdata, de client oldalon lehet egy szimpla változó is.) Megnéztem a csatornáját és ebben a videóban részben megtalálsz megoldást is. https://www.youtube.com/watch?v=WQChPqJo-28 Edited March 4, 2019 by stPatrick Link to comment
WorthlessCynomys Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Csáó! Először is köszönöm, hogy megemlítettél! Király vagy! Továbbá nem tudom, hogy sikerült-e megoldanod a dolgot, de ha még nem és tudok segíteni, akkor szólj nyugodtan! 1 Link to comment
Marek [HUN] Posted April 27, 2019 Author Share Posted April 27, 2019 Helló! Úgy gondolom, ez alap, hogy odaírom, hogy nem általam készült, hiszen a te munkád a nagy része. Mostanra sikerült megoldanom a problémát, remekül működik a script, de azért köszönöm a segítségedet. További szép napot, Marek. Link to comment
Recommended Posts