LeAgUe96 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Sziasztok! Egy friss project megvalósításához szeretnénk összehozni egy csapatot. Komoly szándékkal szeretnénk nekivágni egy működőképes RolePlay szerver létrehozásában és üzemeltetésében egyaránt. Ehhez viszont szükségünk lenne egy céltudatos csapatra akiknek a segítségével megvalósíthatjuk ezeket a terveket. Pozíciók amik betöltésre várnak: -Fejlesztő - Scripter -Fejlesztő - Designer -Webfejlesztő -Modellező Követelmények: -Korhatárt nem szabok meg mivel úgy gondolom, hogy nem ez az elsődleges szempont ami alapján meg kell ítélni egy embert. -Eltökéltség -Korrektség, megbízhatóság -Mentalitás és hajlandóság a csapatban való munkára -Nem követelmény de előnyt jelent ha rendelkezel valamilyen referenciával Miért válassz minket? Kalkulációnk és a terveink szerint ez egy hosszú project lesz és a szerver elkészítése után a fejlesztésekre és a karbantartási munkálatokra is igényt tartanánk. A szerveren belül egy tisztességes pozíciót tölthetsz be és szabadidődben élvezheted az ebből származó előnyöket és juttatásokat. A vezetőség pozitív irányelvekkel rendelkezik. Természetesen ez egy fizetett munkalehetőség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet és alkalmasnak érzed magad valamelyik pozíció betöltésére akkor nincs más dolgod mint privát üzenetben jelentkezni nálam. Kérlek a jelentkezés tartalmazzon egy bérigényt, illetve ha van akkor referenciát is. Link to comment
pa3ck Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Szia. Tehát keresel programozót, web fejlesztőt, designert illetve modellezőt. Magyarul minden pozícióra keresel embert, ami azt jelenti, hogy te semmit nem nyújtasz. Miért jönne akárki is hozzád, mit tudsz TE hozzá tenni a projecthez? 1 Link to comment
LeAgUe96 Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 (edited) Edited September 12, 2018 by LeAgUe96 Link to comment
Hls Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 (edited) Nem értem, hogy miért jön ide kötekedni láthatóan rosszindulatból egy olyan ember akinek láthatóan súlyos értelmezési problémái vannak. Ha el tudná készíteni azt a projectet amit eltervezett akkor nyilván nem jönne ide és nem keresne embereket. Mit tesz hozza a projekthez? Leirta, hogy pénzbeli juttatásokat. Tudod ez így működik, van egy adott terv amihez olyan tudás szükséges amit jelenleg nem birtokol ezért fizet másnak érte. Nem is értem, hogy miért kell idejönni és kötekedni egy olyan emberrel aki segítséget kér es lehetőséget biztosít másoknak is akik ezzel foglalkoznak. Gondolkozz el ezen egy kicsit mert pont az ilyen mentalitas es hozzaallas miatt ennyire rosz a magyar community. Tovabbi szép napot Edited September 12, 2018 by Hls 1 1 Link to comment
pa3ck Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Én értelmezem félre? Én nem értelmeztem semmit félre barátom, én csak érdeklődtem.. A közösség viszont elmondom neked miért romlott meg az elmúlt pár évben. Mindenki saját szervert akar, pedig se a tudása se a képessége nem engedi, azt hiszi, hogy ha egy havi 1500 forintos VPS-t biztosit akkor minden meg van oldva, illetve egy 0 profittal rendelkező szerver x százalékát juttatás címszó alatt ígérget, de sok szerencsét, biztos vagyok benne, hogy találni fogsz fejlesztőket. Link to comment
Hls Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Már a stílusból látszik ki tartozik abba a csoportba aki miatt romlik a színvonal. 'érdeklődés' címszóval kötekszel egy olyan topicban ahol valaki segítséget kér. Tökéletesen visszaadod az igazi magyar mentalitast. Honnan tudod te azt, hogy neki milyen képessége vagy milyen anyagi háttere van? Honnan tudod azt, hogy mi a terve? Miből gondolod, hogy 1500 forintos vpsen futtatná a szervert? Információ hiányában vagy barátom és ennek ellenére ítélkezel. Véleményed lehet, semmi gond nincsen azzal de ha nem építő jellegű akkor miért húzod le a masik embert? De te bizonyára az élet minden területén a toppon vagy es soha nem volt szükséged más ember szakertelmére. 1 Link to comment
pa3ck Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Akkor most kinek is vannak szövegértelmezési problémai? Én azt mondtam, hogy azok az emberek rontják a közösséget, nem a srácról állítottam. Máskor inkább olvasd el figyelmesebben. Kötekedés lenne, ha megkérdezem, hogy ő pontosan mit is tenne egy szerver készítéshez? Ha igen akkor ne tudd meg mekkora beefet fog kapni másoktól.. Link to comment
NeXuS™ Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 @pa3ck A posztoló leírta, hogy ez egy fizetett munkalehetőség. Miután fizetett munkalehetőség, nem értem, hogy ebbe a posztoló miért ne nyújtana semmit. Ez a piac, kereslet-kínálat. Szerinted a vállalkozások miért vesznek fel fejlesztőket? Nem, nem azért hogy legyen a cégtulajdonos mellett még fejlesztő. Mellőzzük az ilyesfajta viselkedést. Köszönöm. Link to comment
pa3ck Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Szia, kérdést tettem fel, tőle vártam a választ nem tőled, fórum szabályzatot nem sértettem, nem értem miért kérhetnéd tőlem, hogy "mellőzzük az ilyesfajta viselkedést". Egyébként nem egy mostani topic.. Link to comment
NeXuS™ Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Valaszt adtam a kerdesedre, tok mindegy, hogy o valaszolt, vagy nem. Azert kerhetlek meg ra, mert Moderator vagyok ebben a sectionben. Tamadas jellegu a kommented, igy de, megsertetted a forum szabalyzatat. Link to comment
pa3ck Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Fórum moderátorként szerinted megmondhatod nekem hogy mit kérdezhetek? Ne vicceljél már Egy kérdés hogyan lehet támadás jellegű? Jó ég... Link to comment
NeXuS™ Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 (edited) "Magyarul minden pozícióra keresel embert, ami azt jelenti, hogy te semmit nem nyújtasz. " Igen, ez is a te kommented, es ez boven tamadas jellegu. Edited September 28, 2018 by NeXuS™ Link to comment
Recommended Posts