FishBurger987 Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 (edited) Sziasztok! Fejlesztő íránt érdeklődnék egy 0-ról írt RP szerver készítéséhez. Maximum 100 Eurót adunk ki a munkáért. Elérhetőség: Skype: benedek.berecz Edited November 1, 2017 by FishBurger987 2 Link to comment
Discord Moderators Pirulax Posted June 8, 2018 Discord Moderators Share Posted June 8, 2018 100 euróért várhatod a csodát. Link to comment
pa3ck Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Megértem, hogy egyedi szervert akarsz, de ennyi pénzért nem fogsz találni minőségi munkát, szerintem inkább gondolkozz egy kész módon és ahhoz tedd hozzá a saját ötleteid. Olcsóbb és gyorsabb, nincs olyan RP szerver ami nem az alapból elérhető Valhalla vagy egy bizonyos lengyel RP alapot használ. Link to comment
NeXuS™ Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Én pedig arra kérlek titeket, hogy ősrégi posztokat ne bumpoljatok, mert semmi értelme.A posztoló November 18-án jelentkezett be utoljára, így még a reakciókat sem fogja látni. Link to comment
Recommended Posts