Jump to content

TNMTRoli

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TNMTRoli's Achievements

I ordered some spaghetti with marinara sauce and I got egg noodles and ketchup. I'm an average nobody.

I ordered some spaghetti with marinara sauce and I got egg noodles and ketchup. I'm an average nobody. (2/54)

0

Reputation

  1. Hali! Ránéztem a scriptre, valóban, csak az elsőt írja ki. Nem igazán értem mit szeretnél, és a scriptben a változók is össze-vissza vannak. Elmagyaráznád, hogy mit is akar a scripted?
  2. Hali! Egyszerű: a miningRigs elé nem írod oda, hogy local. Ezáltal az egész resource hozzáfér. Így pedig nincs más dolgod, mint szerver oldalon beleírni: miningRigs = miningRigs + a szám amit hozzáadsz.
  3. Hali! Tudom, eléggé késő, de most regisztráltam a fórumra... lehet nem is foglalkozol fejlesztéssel már, de érdekesnek találtam a kihívást, gondoltam mégis megcsinálom. Nekem úgy jött le, hogy a script célja nem más, mint egy bizonyos időközönként kiírja, hogy köszönöd, hogy feljöttek a szerverre, és hangot játszon mellé. Először is, mivel az outputChatBox() az egy shared function, ezért ugyanúgy kliens oldalon is lehet futtatni, mint szerver oldalon. Emiatt teljesen elhanyagolható a szerver oldal, és dolgozhatunk direkt a kliens oldalon. Lehet, hogy a problémád oka az, hogy metába nem írtad be a .mp3 fájlt. Így kéne kinézzen a meta: <meta> <script src="client.lua" type="client" /> <file src="files/notification.mp3" /> </meta> Újra alkottam a scriptedet. Így néz ki: Kliens oldal: function hiall(text) outputChatBox("Sziasztok! " .. text .. ".", 255, 255, 255, false) local sound = playSound("files/notification.mp3") setSoundVolume(sound, 1) end setTimer(hiall, 594000, 0, "Köszönöm, hogy feljöttél a szerverre") Ennyi az egész. Pontosan azt csinálja, amit akartál. Sokkal egyszerűbb, és nincs komplikálva.
×
×
  • Create New...