Jump to content

matei_

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by matei_

  1. Revin aici după câteva luni bune, timp în care am reușit să învât bazele pentru LUA și MTA Scripting, însă am o întrebare la care nu găsesc un răspuns sigur: toate folderele din „resources” îmi sunt necesare? Adică, eu vreau să încep să scriu un gamemode from scratch, problema e că nu știu de unde să încep și nu sunt sigur, dacă eu încep să scriu un gamemode from scratch, acele resurse deja existente îmi sunt de ajutor... Dacă îmi puteți oferi o explicație mai pe înțelesul meu, ar fi perfect. Vă mulțumesc.
  2. Am rămas la VSCode, însă singura problemă care mă deranjează este fundalul alb care îmi rupe ochii și faptul că textele ajutătoare ale funcțiilor sunt negre. Am tot încercat să le modific, poate dau de cap, însă nimic.
  3. Nu pot da edit la reply-ul de mai sus, așa că las un alt reply (dacă poate un moderator să editeze, ar fi perfect, mulțumesc), mai am încă o întrebare: ce program îmi recomandați pentru editarea codului?
  4. Vă mulțumesc amândurora pentru sfaturi și pentru această primire, îmi pare rău că comunitatea SA-MP nu este așa primitoare. Am să țin cont de sfaturile voastre și am să încerc să actualizez acest topic, ca să vă țin la curent cu stadiul de învățare.
  5. The only thing I don't like is that the background color is changed to white and my eyes hurt. If you know how to change that, please tell me...
  6. Deschid acest topic cu gândul de a vă cere păreri, sfaturi etc. în ceea ce privește limbajul LUA și developing-ul pentru serverele de MTA. Sunt în acceași fază ca și băiatul care a deschis acest topic, însă eu doresc să vă țin la curent în ceea ce privește evoluția mea cu LUA și MTA developing. Am văzut că aici pe forum există tutoriale ce te învață „how to code” și mi se pare destul de ok, dar aș vrea și câteva sfaturi sau tutoriale de la camarazii mei români prezenți pe această comunitate. Sincer, nu prea știu ce să scriu în topic-ul ăsta, adică, ceea ce mă interesează mai mult am scris, dar dacă mai aveți voi ceva de adăugat în plus, care credeți că m-ar putea ajuta, ar fi super. De asemenea, pentru a-mi fi mai ușor și dacă credeți că ar fi mai ok, caut o persoană dispusă să mă învețe LUA și MTA developing, vă mulțumesc.
×
×
  • Create New...