SheriFF Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 [WIP] Ciucago - Un oraș nou în GTA Introducere Ciucago este un oraș făcut de la 0 destinat unui server de RolePlay.Toate modelele( exceptând cele default ) sunt făcute de mine în programul Google Sketchup Modelele Puteți vedea screenshot-uri cu modelele făcute de mine aici Orașul Primăria Centrul orașului Benzinărie Sediul de poliție Parcare publică Logo-ul server-ului Facțiunea de tunning Progres Link to comment
benzema100 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Arată bine dar nu văd rostul motelului din centrul oraşului, pune-l undeva mai retras iar în mijloc pune altceva, o statuie cum ar fi iar pe lângă flori. Link to comment
SheriFF Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 5 hours ago, F4sT said: Ciucago =)) Ce este asa amuzant? Link to comment
SheriFF Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 18 hours ago, ..:D&G:.. said: Triple post alert! Pai nu pot edita post-ul, nu mai zice nimeni nimic si vin cu update-uri, n-am ce sa fac. Cred ca e si permisa chestia asta https://forum.multitheftauto.com/topic/92117-show-project-san-francisco-map/ Oricum, mersi ca mi-ai 'spart' combo-ul Link to comment
benzema100 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Pentru ce server faci tu mapa mai exact ? Link to comment
SheriFF Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 Lucrez la un server de rp ( al meu ) cu totul făcut de la 0 Link to comment
..:D&G:.. Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Am facut eu cu o echipa de oameni mai de mult un oras in map editor, o sa ai probleme cu randarea obiectelor (cred ca ii se spune streaming) de la o distanta si sa nu te miri daca o sa vezi jucatori sub mapa din cauza PC-urilor din carton. Link to comment
Simple0x47 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Daca vezi ca iti merge rau metodul care folosesti. Contacteazama si iti dau metoduri ca sa mearga tot bine. ( LC fara lag, asta nu ar trebui sa fie o problema ) Link to comment
Axel Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Un proiect interesant, îți urez succes. 1 Link to comment
Recommended Posts