Tataru Florin Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Am primit acum cateva zile un vehicul de tip buffalo de la un prieten care nu mai joaca si am fost inactiv 3 zile si am aflat ca un admin a sterso... Mi-o puteti da inapoi va rog? Link to comment
F4sT Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Omule, du-te dracu pe serverul ăla, nu pune aici, unde-i forumul MTA. Te duci dracu pe forumul serverui, nu vii și ne fuți mintal aici cu mașinuța ta de pe Vereu cel mai posibil. Link to comment
..:D&G:.. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 59 minutes ago, F4sT said: Omule, du-te dracu pe serverul ăla, nu pune aici, unde-i forumul MTA. Te duci dracu pe forumul serverui, nu vii și ne fuți mintal aici cu mașinuța ta de pe Vereu cel mai posibil. Limbajul... Link to comment
_sEEk_ Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Acesta este forumul dedicat comunitatii de MTA romanesti, ci nu unui server anume. Pentru a rezolva probleme legate in special de un anumit server, te rog posteaza pe forumul serverului respectiv sau contacteaza echipa de admini de acolo. Locked. Link to comment
Recommended Posts