Raileanu Petru Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Salut vreau să arat câteva poze să vadă axel ce admini are și cum îl vorbesc pe la spate:)) Și nu eu i-am cerut contul el a vrut să mil ofere.. http://imgur.com/a/wKPne Link to comment
Andrei # Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Hai taci că nu ești mai presus. Imediat sari cu gura pe altu' și te interesează de viața lui. Și ce dacă moare capra vecinului, vezi-ți de treaba ta. Și ce dacă nu i l-ai cerut? L-ai acceptat și ți-ai însușit rangul de 'jegos' fiindcă ție îți pasă de alte servere și te interesezi numai ca X să nu mai existe și tu cu server-ul tău de 'milioane' să evoluezi și să fie cel mai bun.. Crede-mă, jucătorii de pe server-ul tău nu te știu încă, nu ți-au văzut personalitatea pe care tu o întrebuințezi în prezent. :O this :~ , I'm out. Și să știi, e doar opinia mea. Restu' care și voi vă treziți să-mi faceți 'hate' știți unde mă doare? În p*lă. Și mai treci și tu pe la școală gogule că nici cratima nu știi să o pui bine.. mă mir cum de ai reușit să ciordești owl-u'. Link to comment
SheriFF Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Dragul meu @Raileanu Petru 1.Ce pula mea te interesează de serverele altora? Nu cred că ai dreptul de a vorbi în legătură cu alte servere 2.Tu cum crezi că ai ajuns exemplul 'așa nu' al comunității? O fi axel cum o fi, dar ești de 10 ori mai rău. Stai dracu acolo pe serverul tău și lasă-i pe fiecare să se descurce cum vor cu sv lor. @Andrei #, nimeni nu o să aibă hate pe tine când vine vorba de Raileanu Link to comment
..:D&G:.. Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Hotii! Hotii! Hotii! Huooo!! Jos coruptia! 3 Link to comment
F4sT Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Huooo Fleșar aka Dragnea Junior aka Idiotul nedezvoltat mintal . Huoo, jos cu el. Apropo, Petruț. Axel n-o sa se uite nici cu rugăciuni aici. Link to comment
Dany Alex Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 JOS CORUPTIA,HAI PE RPP! Link to comment
Recommended Posts