Stylez Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Sveiki tautieciai, 100 metu nebuvau mta forumuose ir paciame mode, gryzau paziureti kas naujo. Aplankiau Lietuviu subforuma ir radau dykuma, tai kas gi atsitiko siai mazai "bendruomenei". Anksciau atrodo buvo aktyviu zaideju bei programuotoju. Idomu pasidare ar dar kasnors liko cia, ar yra kokiu gyvuojanciu lietuviu projektu 1 Link to comment
manve1 Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Daugelis projektu kuriamu praniko i nezinia, vien is patirties dirbant su kitais parode kad visa komanda nepasilieka, o kadangi dingsta zmones is komandos, kiti like nebenori pratesti projektu. Kiek zinau yra keli Lietuviski serveriai bet, ar kokie projektai bekuriami tai cia ir paciam butu idomu. Link to comment
Stylez Posted October 7, 2016 Author Share Posted October 7, 2016 Gaila girdeti, galetu atsigauti lietuviu mta bendruomene, gal daugiau zaideju pritrauktu, kazkaip neuzsiveda veiksmas cia. Pats dar kuri kanors? Asmeniskai as pats bandyciau kazka, bet kiek kartu mokiausi, dariau niekada nesigaudavo, per sunki man programavimo logika, tai nuleidau rankas ir laukiu kol geru projektu atsiras lietuvisku Link to comment
manve1 Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Pats dabar nekuriu, ir greiciausiai nebekursiu. MTA programavimas nera ant tiek sunkus, tai gera vieta buvo pradeti mokytis kaip ka daryti. Kadangi pramokau LUA, ir ejau ant kitu kalbu, as pasilikau kaip padejejas ir taip pat kaip ir tu laukiu kol koks geresnis projektas atsirastu. Link to comment
Stylez Posted October 8, 2016 Author Share Posted October 8, 2016 Pakurk tutorialu pora lietuvisku, gal kasnors prades mokytis Link to comment
manve1 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Gaila, nera tam laiko. Visas laikas ant mokslu iseina. Bet po leto matosi kad visi iseina is MTA, aisku atsiranda nauju zaideju, bet Lietuviu isleto mazeja. Link to comment
Stylez Posted October 14, 2016 Author Share Posted October 14, 2016 (edited) kad man apsikrai atrodo, kad GTA:SA lietuviu tarpe nyksta isvis, turiu omenyje ir SAMP'a. Aisku gal ir negerai atrodo, bet susidaro toks ispudis Edited October 14, 2016 by Stylez Link to comment
DiSaMe Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Aš kažkada scriptus dariau, ir dar pats savo serverį su savo gamemode sukūręs buvau. Bet laiko nebuvo, tai viską nutraukiau, o po to iš viso nustojau MTA forume lankytis ir apskritai su MTA kažką daryti. Dabar keli metai praėjo. Pasiilgau MTA, sugrįžau čia į forumą. Nekoks jausmas, kad taip ilgai nesilankiau. Nežinau, ar ką nors vėl scriptinsiu, tik norisi prie MTA būti. Bet šitam subforume, žiūriu, tikrai veiksmo beveik nėra. Link to comment
Recommended Posts