Jump to content

Este oare posibil?

G-Stefan

Recommended Posts

Joc mta de aproximativ 5-6 ani cu mici pauze.Ultima pauză pe care am făcut-o a fost din 2015 pana cand mi-am făcut cont pe forum

In aceasta pauza comunitatea românească a regresat enorm cand vine vorba de servere(exista exceptii)

Acest fapt a dus la "alungarea" jucătorilor romani cred

Cum si de ce s-a întâmplat?

Următorul mesaj este adesat voua, cei care inca mai aruncati un ochi pe aici

Am vazut ca ziceti ca această comunitate a disparuta si romanii is de kkt

Suntem romani, ce naiba? Nimic nu o sa ne iasa furand si gandindu-ne la bani

Ca va place ca nu va place, sunteți romani! Si voi faceti parte din comunitatea aceasta.

Daca tu, cititorule încerci sa faci ceva sa readuci la viata comunitatea (poate) si altul va face la fel

Zicând ca romanii is hoti nu vei face acest lucru

Haideti sa ne ajutam reciproc!

Haideti sa incercam sa readucem jucătorii aici

Cum putem face asta?

1.Vorbind frumos unii cu altii

2.Promovand aceasta comunitate

3.Ajutandu-ne reciproc

Putem arata ca România are si o parte civilizata a acestei populatii

Inainte de a comenta va rog luati in calcul aceste lucruri

Credeți-mă, ajutand un om veti ajuta la refacerea unei intregi comunitati

FII TU ALA CARE FACE PRIMUL PAS!

Eu chiar cred ca se poate

Va rog nu comentati chestii de genu : comunitatea este pierduta etc...

Da-o drq de treaba, nu putem sa ne rezervam 10min sa vedem ce a postat X si sa-l ajutam pe Y

Si noi suntem vinovati pentru pierderea jucătorilor

Frate si eu joc de ceva timp si iti dau foarte mare dreptate cand zici ca comunitatea noastra a regresat, sunt perfect de acord. Iti spun din propria experienta ca nu are rost sa faci ceva pentru comunitate, in primul rand nu ai cum sa promovezi o comunitate daca nu exista servere pe care sa o poti provoma, deci in primul rand ar fi nevoie de niste servere de calitate pe care noi nu le avem si nimeni este dispus sa le faca si mai este faza ca daca te hotarasti sa faci ceva, intorci ceva lume impotriva ta pentru reprezinti concurenta si primesti si anti-reclama.

Comunitatea romaneasca de MTA din ziua de azi este reprezentata de copii care sunt oribiti de servere de RolePlay care iti dau masini modate si foarte multi bani de la inceput ca sa nu trebuiasca sa faci roleplay.

Frate si eu joc de ceva timp si iti dau foarte mare dreptate cand zici ca comunitatea noastra a regresat, sunt perfect de acord. Iti spun din propria experienta ca nu are rost sa faci ceva pentru comunitate, in primul rand nu ai cum sa promovezi o comunitate daca nu exista servere pe care sa o poti provoma, deci in primul rand ar fi nevoie de niste servere de calitate pe care noi nu le avem si nimeni este dispus sa le faca si mai este faza ca daca te hotarasti sa faci ceva, intorci ceva lume impotriva ta pentru reprezinti concurenta si primesti si anti-reclama.

Comunitatea romaneasca de MTA din ziua de azi este reprezentata de copii care sunt oribiti de servere de RolePlay care iti dau masini modate si foarte multi bani de la inceput ca sa nu trebuiasca sa faci roleplay.

Cum am zis se poate doar ca ownerii trebuie sa promoveze comunitatea pe sv lor

Mda comunitatea asta a ajuns un rahat..

Trebuie să te alături și tu între ei..

Nu 5000 proști și 3 deștepți . Trebuie să fie echilibrat .

Nimeni nu se gândește că ar fii mai bine să faci așa , deci trebuie să te alături lor.. Altfel n-ai ce face..

Nimeni nu se gândește că ar fii mai bine să faci așa , deci trebuie să te alături lor.. Altfel n-ai ce face..

Daca ne-am ajuta reciproc si dacă suntem prietenoși eu zic ca putem face noi acel echilibru

Daca ne-am ajuta reciproc si dacă suntem prietenoși eu zic ca putem face noi acel echilibru

Păi câțiva jucători , care chiar au lăsat mort mta-ul , știu de forum..

Sau măcar să se ajute pe TeamSpeak , Skype sau ceva..

Dar sunt mulți care vor bani .. Aproape nimeni nu face din plăcere .. Chiar și minunatul Axel , majoritatea îl consideră de treabă , dar cere bani.

Să ajuți nu înseamnă să faci gamemoduri sau scripturi de la 0 pentru nimic. Să ajuți înseamnă a rezolvă probleme și întrebări despre un script deja făcut sau în unele cazuri crearea unui script basic pentru a da o ideie celui ce are nevoie de ajutor.

:lol:

atitudinea romanilor, nivelul scazut de RP, serverele RPG cu nume de RP, etc

Daca stii sa te impui ca owner al unui server si sa faci niste reguli clare si stricte, avand un staff sever poti creste foarte mult nivelul de rp

Ex:jail 30 min pt DM nu o sa opreasca un jucator sa mai faca DM

Trebuie reguli stricte, cu "pedepse" pe masura care nu pot fi interpretare. Crede-mă acestea vor creste mult nivelul de RP iar, un sv cu jucatori cu nivel crescut de rp atrage mai mulți jucatori pasionati.

Chestia asta se aplica pe orice server, nu numai rp

2.Degeaba zici ca atitudinea românilor e de căcat dacă tu nu încerci cumva sa o schimbi

Dacă tu, eu si inca 2 avem o atitudine buna si altii vor alege sa își revizuiasca atitudinea

3.Eu încă cred că putem reface comunitatea

hehe, am refacut vR, cine este interesat sa ma ajute cu el, PM

Bai rasule, la 20 si ceva de ani inca te mai joci jocul care il jucai cand aveai 13 ani :))) Nu ai trecut mai departe in plm... Te laudai ca te duci in danemarca sa faci 900 de euro pe saptamana cum ziceai tu sa iti iei dedicat, dar stai pe spatele lu' fractu' si cauti si tu job-uri mici si grele de traducere sau cine stie ce plm pe net pentru 1-2 euro... Dute frate fa un curs, cauta ceva de munca, fa-ti o familie, in pula mea acum serios ai trecut de majorat -.- Oricum lumea nu mai da 2 bani pe tine si tu iei un joc pentru copii in serios...

Oricum, mereu cand te vad, rad cu gura pana la urechi :)))) Esti un exemplu de esec, la care ma uit mereu si imi pun ambitia sa nu ajung ca tine

[quote name=..:D&G:..]

hehe, am refacut vR, cine este interesat sa ma ajute cu el, PM

Bai rasule, la 20 si ceva de ani inca te mai joci jocul care il jucai cand aveai 13 ani :))) Nu ai trecut mai departe in plm... Te laudai ca te duci in danemarca sa faci 900 de euro pe saptamana cum ziceai tu sa iti iei dedicat, dar stai pe spatele lu' fractu' si cauti si tu job-uri mici si grele de traducere sau cine stie ce plm pe net pentru 1-2 euro... Dute frate fa un curs, cauta ceva de munca, fa-ti o familie, in pula mea acum serios ai trecut de majorat -.- Oricum lumea nu mai da 2 bani pe tine si tu iei un joc pentru copii in serios...

Oricum, mereu cand te vad, rad cu gura pana la urechi :)))) Esti un exemplu de esec, la care ma uit mereu si imi pun ambitia sa nu ajung ca tine

Desi nu tin partea cu nici unul pot spune ca poate omul se joacă mta de distracție sau pentru niște bănuți în plus din urma serverului

Stii proverbul ala:

Nu ne oprim din jucat cand îmbătrânim, îmbătrânim cand ne oprim din jucat

Oricum nu vad de ce vreți să vă certați. Eu zic ca fiecare isi alege viata

In loc sa va certați încercați să vorbiți, sa va înțelegeți

Suntem români iar in loc să facem această comunitate recunoscuta pentru comportamentul jucătorilor si pentru servere de calitate ne certam între noi ca niște chiori si deschidem servere de kkt pe care le inchidem într-o lună

Din nou, nu tin partea cu nimeni dar eu zic ca e treaba lui ce alege să facă in viața asta