Jump to content

Unire.

XenoN#<3

Recommended Posts

Salut , se vede că au fost topicuri ceva gen:

„Hai să ne adunăm niște scripteri să facem un gm ceva unic ....”

Și nu s-a mai întâmplat nimic.

M-am gândit eu ca să fie asta , să se întâmple odată. Nu sună interesant?

Nu s-a întâmplat nimic , dar dacă vă interesați și voi puțin poate reușim să facem și noi un gamemode românesc . (De la 0 ,și nu ROLEPLAY).

Aș vrea să ne strângem să facem și noi un RPG , sau ceva nou.. Păreri?

Bai omule, tu chiar nu realizezi ca aproape toti ownerii de server nu stiu scripting si vor donatii? Fiecare vrea sa fie mare boss la el acasa. Si sti doar ca romanul fura, daca toti se unesc, doar 1 sau 2 vor face treaba, restul stau, se uita si descarca frumos arhiva cu gamemod-ul si se duc sa isi deschida un server. Deci, eu te-asi sfatuii sa nu mai dezgropi mortii si sa lasi sectiunea romaneasca ingropata, nu ii mai fa vesnica pomerine ca nu are nevoie :P

[quote name=..:D&G:..]Bai omule, tu chiar nu realizezi ca aproape toti ownerii de server nu stiu scripting si vor donatii? Fiecare vrea sa fie mare boss la el acasa. Si sti doar ca romanul fura, daca toti se unesc, doar 1 sau 2 vor face treaba, restul stau, se uita si descarca frumos arhiva cu gamemod-ul si se duc sa isi deschida un server. Deci, eu te-asi sfatuii sa nu mai dezgropi mortii si sa lasi sectiunea romaneasca ingropata, nu ii mai fa vesnica pomerine ca nu are nevoie :P

Trist dar adevarat.

[quote name=..:D&G:..]Bai omule, tu chiar nu realizezi ca aproape toti ownerii de server nu stiu scripting si vor donatii? Fiecare vrea sa fie mare boss la el acasa. Si sti doar ca romanul fura, daca toti se unesc, doar 1 sau 2 vor face treaba, restul stau, se uita si descarca frumos arhiva cu gamemod-ul si se duc sa isi deschida un server. Deci, eu te-asi sfatuii sa nu mai dezgropi mortii si sa lasi sectiunea romaneasca ingropata, nu ii mai fa vesnica pomerine ca nu are nevoie :P

Mare adevar.