kivopl Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Hej Ja z kolegą palnujemy zrobić serwer, i jesteśmy w fazie robienia mapy, bylismy ostatnio na pewnym serwerze i był tam pewien obiekt kórego nie mogliśmy znaleźć w MTA Jeśli ktoś wie jak się one nazywają lub jakie mają ID w MTA proszę o napisanie. Bardzo Ważne Chodzi mi o te lampki. znaczy lampki jak lampki, chodzi mi o ich kolor, w MTA znalazłem tylko świecące na biało i mrugające na czerwono. A te świecą na niebiesko. Link to comment
Seba500PLK Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Hej Ja z kolegą palnujemy zrobić serwer, i jesteśmy w fazie robienia mapy, bylismy ostatnio na pewnym serwerze i był tam pewien obiekt kórego nie mogliśmy znaleźć w MTAJeśli ktoś wie jak się one nazywają lub jakie mają ID w MTA proszę o napisanie. Bardzo Ważne Chodzi mi o te lampki. znaczy lampki jak lampki, chodzi mi o ich kolor, w MTA znalazłem tylko świecące na biało i mrugające na czerwono. A te świecą na niebiesko. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/CreateLight Link to comment
Recommended Posts