KarmaComa Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 öncelikle sa beyler ben serverlere bağlanırken serverle olan bağlantınız koptu diye bi hata alıyorum yardım edin lütfen Link to comment
0 GeroX Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Nasıl birşey diyeceğim bilmiyorum.. Serverin açık olduğundan eminmisin? Ping felan reflesh yapınca değişiyormu? Bu tüm serverlerdemi oluyor bu arada? Link to comment
0 KarmaComa Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 evet neredeyse bütün serverlerde oluyor şimdiye kadar 3 servere girebildim serverler açık eminim çünkü arkadaşım giriyordu Link to comment
0 GeroX Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 MTA'yı tekrar yükle, netine bi bak, Sorun Giderici çalıştır gerekirse internetine Bide MTA sağ tıklayıp "Yönetici olarak aç" basıp dene. Başka birşey bilmiyorum Link to comment
0 kahin Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Sorun bağlanmak istediğiniz sunucularda olabilirmi ? Link to comment
Question
KarmaComa
öncelikle sa beyler ben serverlere bağlanırken serverle olan bağlantınız koptu diye bi hata alıyorum yardım edin lütfen
5 answers to this question
Recommended Posts