Najemnik Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Witam! Krótko i na temat. Postanowiłem pograć znowu w MTA. Zainstalowałem GTA SA i MTA. Gdy włączam za każdym razem MTA, ścina tak mocno, że wygląda to jak seria zdjęć. Sterowniki graficzne najnowsze, sprzęt lepszy niż powinien. Na dodatek dodam, że przed reinstalacją systemu chodziło wszystko płynnie (windows 7). Link to comment
WhoAmI Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 GTA:SA działa Ci tak samo? Jeżeli sama gra działa normalnie, zreinstalluj MTA. Link to comment
Najemnik Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Samo GTA:SA działa płynnie, cały czas na 60 FPS (zblokowałem) bez żadnych spadków. Samo MTA tylko świruje i juz je przeinstalowywałem. Link to comment
WhoAmI Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Na wszystkich serwerach czy tylko na konkretnym? Link to comment
Najemnik Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Ścina w menu, po załadowaniu się jak w GTA SA Link to comment
WhoAmI Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 viewforum.php?f=104 Napisz po angielsku w tym temacie. Ktoś z drużyny administratorów MTA rozwiąże Twój problem. Link to comment
WhoAmI Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Spróbuj też zaktualizować sterowniki do karty graficznej oraz zainstaluj najnowszego DirectX'a. Link to comment
Najemnik Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Tylko że sterowniki są najnowsze, tak samo directx. Inaczej z innymi grami też byłby problem Link to comment
Recommended Posts