Jump to content

Servere (Fara RP)

Recommended Posts

Posted (edited)

M-am saturat de RP , deoarece Axel pune toti c*****i in Staff , Raileanu face Non Rp, iar Mihailesxu e pus pe injuraturi

VREAU UN SERVER CA RO-RP PE MTA

Edited by Guest
Posted

Nai cu cine (Nu zic de owneri sau admin) ci jucatorii sunt prea incompetenti si freaca toata economia si pacea unui server. Copii vor masinutze si banutzi sa isi ia masinutze, nare rost.

Posted

Eu am jucat pe World Gaming primul meu sv de Roleplay si am donat dupa 5 luni , pe atunci nu stiam roleplay, dar mai vreau sa mai faci un server ca ala

EU SUNT ANDREI CYRUS

Yoshi te-a tradat pt Owner pe Raileanu, nu ii sjungea Moderator , sa-l f** in gat , de atunci s-a destramat WG , Marian Camataru , saracu :D

Posted

Am redeschis un alt server cu gamemode-ul vechi... dar vad ca nu prea se observa... Oricum, poate schimb gamemode-ul.

P.S. Tu esti unul din fratii Cyrus? xD Mamaa ce abuzatori erau aia, da era frumos pe atunci, deci.. salut :)

Posted

Eram liderul "Ciresilor" , bha cred ca voi intra , nu pt admin(stiu ca nu imi dai) ci pentru a retrai momentele cand mi-am luat prima masina , frate eu consider ca Serverul tau era No.1 din Romania , dar din pacate prostu de Raileanu isi face el server si-ti mituieste adminii , cand Yoshy a plecat si a dat ban la toti , atunci Serverul nu mai avea sens pentru ceilalti, recunosc am jucat pe al lui Raileanu , deoarebe vR era inchis si WG nu mai exista , l-am tradat pe Raileanu dupa ce am obtinut Admin 2 la el.

Da-mi ip de la server

PS : Te apreciez pentru ce ai facut si ce o sa faci

Apropo ti-am si donat ;D