00Shadow00 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Caut cineva care se pricepe sa facem un server de Roleplay, nu de la 0. Am un prieten englez care mi-a facut un gamemode de la Vallhala foarte frumos, erori 0 si functional, am dat 10 euro pe el, insa de acum costa daca vreau sa mai ma ajute cu altceva, si nu imi permit. O sa cumpar host, etc etc. Am nevoie doar de ajutor, cine se ofera rog sa isi lase skype sau mess, sau ce are. *Stiu cum sa prind un tepar, nu va incercati norocul , aviz copiilor. Link to comment
..:D&G:.. Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Valhalla e vechi, multe functii nu le are, ti-ai cam luat teapa cu 10 euro pentru un gamemode vechi de 4-5 ani Link to comment
00Shadow00 Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 A fost editat total, te asigur ca nu mi-am luat teapa, totul functioneaza si gamemodeúl a fost asa, renovat sa zic. Link to comment
..:D&G:.. Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Adica versiunea United Gaming care se gaseste si pe net gratuit? Link to comment
Recommended Posts