Lally Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Eu am avut pana acum un servar de roleplay 1.3 si m-am decis sa il deschid official dar am vazut ca MTA-ul sa updatat la 1.4 eu ar trebui sa schimb ceva sau scripturile de 1.3 merg fara probleme pe 1.4? Multumesc celor ca mi-au raspuns Link to comment
crismar Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Anumite functii pot fi depreciate dar probabil vor functiona lejer pana pe MTA 1.5 sau 1.6. Ma bucur sa vad ca RPul este inca la mare putere, chiar daca e RPG de fapt. Link to comment
..:D&G:.. Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Eu unul nu ma bucur sa vad orice individ ca isi deschide o copie a unui server de roleplay pentru donatii Link to comment
ViTo Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ba uitati ca , chestia asta totusi merge , adica de ce sa nu deschida baietii servere sa le vina banii de corn si lapte la scoala? #Nothing personal# Tot asa baietii: faralag in floare, server-ul lui Raileanu Euphobia cu 80-90 de playerii constant , excelent mai bine nu se putea. BUCURIE MARE /ME PLANGE DE BUCURIE. Link to comment
Recommended Posts