gibilanx13 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 hey pregatesc de pe acum un server special de eventuri .unul de craciun cu skin-uri cu mos craciun,atunci cand scrii /xmas sa-ti apara o caciula de mos pe cap. ninsoare.sa ninga.sa cada din cer mape /revelion /brad /mos craciun /petrecere (pentru craciun speciala la cabana din padure ) vehicule cu care vom merge la cabana:sanii simple,sania lui mos craciun din avion,ski-jet,snowmobile,camioane coca-cola craciun baze si gang-uri luminate mesaje cu merry x-mas logo cu craciun nelipsitul brad de craciun vor fi 2 unul in lv si unul in padure cel din padure va avea cadouri pe langa el ca si event .timpul va fi noaptea -noaptea de craciun.facem reclama :facebook,pinterest,yahoo,skype,fata-n fata etc.skin-uri cu oameni cu fulare,haine groase ca sa intre in atmosfera de iarna skin-uri de ren .muzica mp3 colinde.glume de craciun .max players 100.pareri pro -contra ?eu deja ma apuc Link to comment
gibilanx13 Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 vreau sa fie ca si asta doar ca mai bun Link to comment
gibilanx13 Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 desigur am uitat sa mentionez.focuri de artificii,petarde .astea se rezolva si va fi ca un film pe youtube Link to comment
Dany Alex Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Asta puneam pe RPP in fiecare iarna Link to comment
gibilanx13 Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 nu cred ca trebuie sa ne facem reclama serverul va fi deschis 10 zile.stii dany ar putea fi ceva frumos ca sa atragem romani pe MTA.nu pe serverul anumit de MTA Link to comment
Dany Alex Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Sunt deja prea multe servere romane pe MTA de rahat,nu avem nevoie de mai multe,intelegi ? Link to comment
..:D&G:.. Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 hey pregatesc de pe acum un server special de eventuri .unul de craciuncu skin-uri cu mos craciun,atunci cand scrii /xmas sa-ti apara o caciula de mos pe cap. ninsoare.sa ninga.sa cada din cer mape /revelion /brad /mos craciun /petrecere (pentru craciun speciala la cabana din padure ) vehicule cu care vom merge la cabana:sanii simple,sania lui mos craciun din avion,ski-jet,snowmobile,camioane coca-cola craciun baze si gang-uri luminate mesaje cu merry x-mas logo cu craciun nelipsitul brad de craciun vor fi 2 unul in lv si unul in padure cel din padure va avea cadouri pe langa el ca si event .timpul va fi noaptea -noaptea de craciun.facem reclama :facebook,pinterest,yahoo,skype,fata-n fata etc.skin-uri cu oameni cu fulare,haine groase ca sa intre in atmosfera de iarna skin-uri de ren .muzica mp3 colinde.glume de craciun .max players 100.pareri pro -contra ?eu deja ma apuc Folosesti un gamemode de roleplay cumva? Link to comment
crismar Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 [quote name=..&G:..] hey pregatesc de pe acum un server special de eventuri .unul de craciuncu skin-uri cu mos craciun,atunci cand scrii /xmas sa-ti apara o caciula de mos pe cap. ninsoare.sa ninga.sa cada din cer mape /revelion /brad /mos craciun /petrecere (pentru craciun speciala la cabana din padure ) vehicule cu care vom merge la cabana:sanii simple,sania lui mos craciun din avion,ski-jet,snowmobile,camioane coca-cola craciun baze si gang-uri luminate mesaje cu merry x-mas logo cu craciun nelipsitul brad de craciun vor fi 2 unul in lv si unul in padure cel din padure va avea cadouri pe langa el ca si event .timpul va fi noaptea -noaptea de craciun.facem reclama :facebook,pinterest,yahoo,skype,fata-n fata etc.skin-uri cu oameni cu fulare,haine groase ca sa intre in atmosfera de iarna skin-uri de ren .muzica mp3 colinde.glume de craciun .max players 100.pareri pro -contra ?eu deja ma apuc Folosesti un gamemode de roleplay cumva? Daca vorbeste de comenzi de teleport vreau sa cred ca nu. Link to comment
gibilanx13 Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 pai da nu e roleplay e fun.am nevoie de ajutor cu scriptul nu gasesc nici unul care sa arate zapada pe jos,caciuli de mos pe cap si nici cabane Link to comment
crismar Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Exista shadere pentru zapada, stiu ca vG a avut in iarna din 2013. Inainte sa se inchida Tin minte ce linistitor era sa ninga, mai erau 20 playeri pe server... ( Link to comment
Recommended Posts