SilentZone Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Hali Lenne egy olyan problémám, hogy ha létrehozok egy guit (guiCreateWindow)... Hozzá létrehozok egy (guiCreateButton) amit lezárásként funkciónálok... Eddig okéé.... Most kezdődik a probléma :\.. Ha mellé kattintok ( azaz nem a gui egyikére se.. ) azután már nem fogok tudni egyikre sem kattintani.. ( Tudom hogy valami piti hiba lehet ez de hát na... ) SilentZone Link to comment
csiguusz Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Nem igazán értem a problémát. Ha bemásolnád ide a kódot/kódrészletet, úgy könnyebb lenne. Link to comment
SilentZone Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Ha a nem kattolok sehova hanem egyből a buttonra akkor végbe viszi a funkciót amit ráállítottam... ha előtte mellé kattolok... ( Bárhova csak nem arra a guira ) az után már nem enged rákattintani... ( enged rákattolni csak nem villan be mintha rákattolnék na... ) Link to comment
csiguusz Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Érdekes. Csak két dolog jut eszembe, ami azt okozhatja, hogy "be sem villan": guiSetEanbled ( gomb, false )-t állítottál rá, vagy az ablakra, amin van vagy valami átlátszó dolog került a gomb elé így arra kattintgatsz, nem a gombra. Nincs a háttérben valami teljes képernyős kép mondjuk? Amit nem tüntettél el, csak átlátszóvá tetted? A kódod megmutatása pedig továbbra is segítene. Link to comment
SilentZone Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Köszi meg van a hiba :DD... A második volt.. ( Nem töröltem egy elementet, miután már nem dolgoztam vele ) Link to comment
csiguusz Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Megesik az ilyen, nincs mit . Link to comment
Recommended Posts