xeon17 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 (edited) Pravim GangWar server i Community. -> [LimitGames] Ako ima zainteresovanih da pomognu u projektu ( scripter , mapper , dizajner ) za sada cemo imati samo jedan server a u buducnosti vise MTA Servera ( Race , Multigamemode , RPG , DayZ , Tactics ) Trenutno je jedan server upaljen > ( Freeroam ) Imam 2 VPS-a u USA , a planiram uskoro da napravim sajt, forum i facebook grupu. Server GangWar bice drugaciji od drugih GangWar servera , mozes da napravis bandu , da budes Lider da zoves ljude u bandu i onda idete u osvajanja teritorija , kupujete Baze, borite se sa ostalim bandama za teritorije , sela itd. Za sad sam zavrsio 50% servera ali treba mi pomoc mappera , jer pojma nemam da napravim mapu , baze itd. a moram da zavrsim i teritorije, sistem bandi i dosta stvari , a nisam tako dobar scripter. Za sada nisam planirao da platim nikoga , vec ce dobiti svoje mjesto u Community i Serveru > ( Moderator , Administator ) Dali ce Community biti uspjesna ? naravno da hoce , ovaj gamemode koji planiram da napravim jedinstven je u MTA i sigurno ce imati 100-500 igraca svaki dan online. Ako ima zainteresovanih , kontaktirajte me privatnom porukom na forumu jer nemam skajp samo fejsbuk. Project Canceled / Projekt otkazan Edited September 19, 2014 by Guest Link to comment
Blast3r Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Sve sto bih ti predlozio je da probas VPS prebacit u EU zato jer ce ti vecina igraca imat visok ping jer je u US, inace stretno! Edited July 23, 2014 by Guest Link to comment
xeon17 Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 Sve sto bih ti predlozio je da probas VPS prebacit u EU zato jer ce ti vecina igraca imat visok ping jer je u US, inace stretno! Pa igracima iz EU , ping je oko 130-250 nije toliko visok moze da se igra a VPS je odlican tako da niko nema lag a mogu da igraju poprilicno igraci sa svakog kontinenta bez problema. Link to comment
xeon17 Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 Projekt otkazan Pravim novu zajednicu (community) gamemode ce biti GangWar:RPG. Link to comment
Recommended Posts