SilentZone Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Halika! Lenne egy kis problémám... Nos itt egy kód addEventHandler("onClientGUIChanged", regpw, function(element) local vissza = "" for i = 1, string.len(guiGetText(regpw)), 1 do vissza = vissza .. "*" end guiSetText(regpwlabel, vissza) end) Ha jobban megnézitek a kódok akkor ez arra való, hogy ha írsz egy karaktert egy bizonyos guiCreateEdit-be akkor a guiGetText lekéri a változtatásokat és csillagokat dob vissza... Eddig minden okés... No de ha ékezetes betűket írok a guiCreateEdit-be akkor 2 csillagot dob ki. Erre tud valaki valamilyen megoldást? ( SeeMTA-n is buggos [ Imagenek szól. ] ) Link to comment
SilentZone Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Nem éppen mivel elrejtettem a guiCreateEdit hátterét és ez által ha írsz bele még az se látszik, ezért kell ez a kis kodocska, hogy látszodjon mit írsz bele. Link to comment
csiguusz Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Akkor használd az utfLen függvényt a hossz lekéréséhez és a string.reppel a ciklus is kiválható. addEventHandler("onClientGUIChanged", regpw, function(element) guiSetText ( regpwlabel, string.rep ( "*", utfLen ( guiGetText ( regpw ) ) ) ) end) Link to comment
SilentZone Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Köszi a segítséget csiguusz de ugyan úgy fenn áll a probléma. ( Pl: a = * [ Ekkor jó ] á = ** [ Nem jó ] o =* [ Jó ] ó = [ Nem jó ] ) Biztos értitek a problémát. Link to comment
csiguusz Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Értem a problémát, pont ennek a megoldására van az utfLen. Biztos az enyémet használtad, frissítetted a resource-ot? Mert én kipróbáltam és működik rendesen. Link to comment
SilentZone Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Őm.. Akkor megpróbálom megint bár... én átírtam.. Link to comment
SilentZone Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Megoldottam.. A kód helyes amit írtál. Köszi a segítséget. Link to comment
Recommended Posts