aski Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Witam Wzoruje się na Najlepszym servie jaki widziałem po moich problemach większość pozna niestety skrypty są ubogie i nie potrafie zrobić kilku rzeczy: Kolor aby każdy miał biały bez żadnych ,,kodów'' typu #ff0000 czy coś w tym stylu aby tylko admin dawał kod np. na godzine skiny na wyłączność teamu czyli gangu komenda /skin id skina' areny a mianowicie mają tam bardzo fajny system głosowania czyli jest 5/5 graczy to rozpoczyna się dla nich tdm itp. Druga sprawa to punkty skill score reputacja lub coś takiego (skill tylko na arenie lub evencie) i ostatnie to skin_selector z community czyli wybieranie skinu ale włącza się to przy starcie panelu logowania czyli jak zalogujemy się na serv to skin_selector się buguje jak włączyć go z opóźnieniem? @edit: Jeszcze system ped ponieważ mam ale nie może robić animacji nawet po ustaleniu jej staje sie niewidzialny szczególnie w klubach barach itp.
Mefisto_PL Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Chcesz zrobić coś w stylu bestplay? Jeżeli tak to na razie odpuść i zapoznaj się z tym co napisał Varez w tym temacie: viewtopic.php?f=124&t=68737 Najpierw spróbuj z czymś łatwiejszym, potem bierz się za takie rzeczy.
aski Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Robiłem już server Lss-rp i powiem Ci że mi wyszło oprócz panelu akceptacji postaci bo nie zostało to wtedy udostępnione, może mam tanie skrypty ale zależy mi i wierze w siebie Pozdrawiam, poprostu BP mnie zainspirował
dzek (varez) Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Jezu, człowieku. Masz: ............................................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Te kropki i przecinki przydadzą Ci się zarówno w komunikacji z ludźmi, jak i w programowaniu. Używaj ich mądrze. A ogólnie to powodzenia życzę, w poście nie zadałeś żadnego konkretnego pytania, więc to Ci chyba wystarczy?
aski Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 A więc sorka ale na telefonie to pisane bo na pc MTA otwarte mam problem z tym jeszcze: *Aby za za 30 minut gry dostawało się 50 reputacji lub respectu, widoczna ilość była by widoczna lub na ekranie małe cyferki, *Aby była wyznaczona strefa że jak się w niej zabije gracza to dostaje się 1 skilla jak ktoś nas zabije w tej strefie -1 skill *Ostatnie aby kolor nicku był biały u każdego i aby nie działało wpisanie w nicku : #ff0000 Proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co zrobić nie chce prosić o gotowe lecz o wytłumaczenie krok w krok był bym meeega wdzięczny wiem że za darmo nic nie ma ale jednak próbuje
Recommended Posts