Daca Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Mozete li mi reci zasto jedan od mojih omiljenih servera ne radi?Server je tu i kad otvorim master server listu on je tu ali kad probam da udjem u njega on posivi i nestane.Ali server je tu moj prijatelj ga igra stalno.Ne znam sta je problem moze li mi iko reci kako ovo da popravim??? Link to comment
Allentus Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Zaista cudno .. Probaj da ga ukljucis preko IP adrese,otvori consolu i paste IP tamo .. Ako i to ne radi probaj da update tvoj MTA na novoj verziji! Link to comment
Daca Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Ukucavanje IP adrese pokazuje:Conection timed OUT. Posto sam ja pocetnik objasni mi kako da kao sto si rekao update moj MTA. Ako ovo ne uspje raspitao sam se i neko je rekao da probam da restartujem modem. Objasni obje stvari kako mogu da uradim. PS-koristim USB modem preko lap topa. Objasni kako da Update moj MTA I ako to ne uspije kako da restartujem modem Link to comment
CapY Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Settings > Advanced > Check latest version il' tako neš ti piše i staviš na nightly. Link to comment
GodFather Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Možda je server jednostavno ugašen? Daj IP da se probaj spojit. Link to comment
Daca Posted June 29, 2013 Author Share Posted June 29, 2013 Server he tu moj prijatelj ga igra stalno. Link to comment
Spajk Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Hmm, daj IP servera da vidimo dal je do tebe ili ne. Link to comment
Recommended Posts