Olo_PL Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Jak w tym edytorze stworzyć mapę z kilkoma okrążeniami? Link to comment
Mefisto_PL Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Checkpointy ustawiasz tak jak wcześniej.. Nie napisze Ci, że to jest drugie okrążenie, ale gracze jadą tyle razy ile checkpointów tam nawalisz Link to comment
Olo_PL Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Myślałem że to da się jakoś zapętlić. Zrobić jedno okrążenie checkpointów, ustawić ile ma jechać kółek i dopoier przy ostanim ustawić że ma się włączyć meta. Jest jakiś limit w dodawnia checkpointów czy można dać ile się chce? Link to comment
dzek (varez) Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Jeżeli jest limit to jakiś naprawdę duży, więc dodawaj. Link to comment
Olo_PL Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 Na jakimś serwerze widziałem że ktoś usutwaił na jedenj mapce coś około 540 cheponótw więc można poszaleć. No nic, dzięki za odpowiedzi. Link to comment
dzek (varez) Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 @Mefisto Nie ma potrzeby odpowiadać w każdym temacie - podbijasz niepotrzebnie, czasem dublujesz wypowiedzi innych Link to comment
Mefisto_PL Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nie zauważyłem , ale dziękuję za uwagę. Będę uważał Koniec OffTopu. Link to comment
Recommended Posts