rachet Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 http://pylife.pl Polski Serwer RPG w MTA zaprasza wszystkich graczy Oferujemy: - świetną i miłą atmosferę gry, - całkowitą blokadę DM, kradzieży pojazdów itd., - innowacyjny system gospodarki, własna waluta, - najlepszej jakości skrypty i obiekty, - mnóstwo prac do wykonywania, - prace stałe we frakcjach takich jak policja, straż pożarna. Kilka słów o serwerze: Serwer jest otwarty od kilku dni i jest na bieżąco rozwijany przy graczach, według ich potrzeb i sugestii. Odwiedź nas, a przekonasz się że warto z nami zagrać . Powstaje on dzięki współpracy trójki wspaniałych osób, które dbają o porządek na serwerze oraz o to, by graczom zapewnić świetną rozrywkę. Adres forum: http://pylife.pl Adres serwera: 178.19.106.173:22128 Zrzuty z serwera: --Logowanie-- --Reputacja-- --Praca w Tartaku-- --Billard-- --Nauka Jazdy-- Ssy w postaci linków --Logowanie-- https://dl.dropbox.com/u/38267354/Nowy%20folder/Reklama1.jpg --Reputacja-- https://dl.dropbox.com/u/38267354/Nowy%20folder/Reklama2.jpg --Praca w Tartaku-- https://dl.dropbox.com/u/38267354/Nowy%20folder/reklama3.jpg --Billard-- https://dl.dropbox.com/u/38267354/Nowy%20folder/reklama4.jpg --Nauka Jazdy-- https://dl.dropbox.com/u/38267354/Nowy%20folder/reklama5.jpg ---Z góry odpowiadam na wasze pytanie, większych ss się nie dało -- 1 Link to comment
Wielebny Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Serwer PYL istnieje zaledwie 3 miesiące, a już teraz jest największym i najbardziej rozbudowanym serwerem RPG na polskiej scenie MTA. Udało się nam to osiągnąć dzięki codziennej ciężkiej i przemyślanej pracy nad serwerem. Każdego dnia staramy się dodać naszym graczom nowe prace i rozrywki. Z tego co się orientujemy, nie ma bardziej rozbudowanego polskiego serwera w MTA i posiadającego lepszą atmosferę gry. Naszymi celami jest stworzenie największego i najlepszego serwera RPG, oferującego miłą i przyjemną grę. Skrót z ostatnio wprowadzonych nowości: Rybactwo praca polegająca na pływaniu łodzią zaopatrzoną w radar wskazująca łowiska i ławicę ryb. Po rozstawieniu sieci można zacząć połów ryb. Zakład gospodarki komunalnej Można w niej podjąć pracę jako kierowca śmieciarki. Lotnicza Straż Pożarna Straż pożarna oprócz standardowych możliwości gaszenia pożarów za pomocą armatek wodnych i gaśnic otrzymała do dyspozycji helikopter ze zbiornikiem wodnym, który można napełnić w dowolnym akwenie, a następne dokonać zrzutu wody na zajęty ogniem obszar. Drogówka Policja patrolująca drogi wyposażona jest w przenośne fotoradary, które pozwalają wygodnie mierzyć prędkość poruszanych się pojazdów oraz natychmiastowo rejestrować wykroczenia. Mechanicy Osoby z drygiem do motoryzacji mogą u nas znaleźć zatrudnienie w warsztatach naprawy pojazdów. Wieża Kontroli Lotów O stopniu rozbudowaniu naszego serwera może świadczyć możliwość pracy w Wieży Kontroli Lotów. Jeśli masz ochotę zagrać w coś, czego nie znajdziesz na innych serwerach - odwiedź nas! http://PYLife.pl mtasa://178.19.106.173:22128 Wstawione na prośbę AFX. 1 Link to comment
Mefisto_PL Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Ehh.. zarazem jest to zaleta i wada polskiej sceny, że tak szybko rozwijają się gamemode'y.. niestety w wielu projektach jest sporo zaciągane z zagranicznych serwerów, ale mniejsza z tym. Kolejny serwer "wywalony" w ilości skryptów, ( za pewne też jakości, nie mogę tego stwierdzić, bo sam też tam nie grałem, no ale ciekawie wygląda ) tak samo też jak na samą liczbę graczy, jest to dobry wynik. Jest gdzie grać, wszystko spoko, cacy i wgl. No niestety nie pod każdym względem, bo to że szybko takie serwery się rozwijają, jest sporym minusem dla graczy, którzy też mają plany ( a niektórzy nawet marzenia ;o ) powiązane z własnym serwerem, lecz nie mogą, bo myślą, że mogą nie dorównać takiemu serwerowi. Niektórzy nawet by potrafili dorównać, ba nawet zrobić lepszy tylko trzeba mieć wyobraźnie i umiejętności. Według mojej opinii, polska scena MTA wysiada. Zagraniczne serwery rozwijały się powoli, a teraz zobaczcie, jeden serwer dorównuje drugiemu, zbierają się ekipy, tworzą serwery z mega wy*ebanymi gamemode'ami. Potem polska scena podkrada pomysły z zagranicy, przerabia to na własną ideę ( no oczywiście nic do tego nie mam, no bo wymyślić coś samemu nie zawsze jest łatwo ), czasem nawet w lepszy sposób. Wiele osób już minąłem, które miały plany i zadatki na dobry serwer, lecz się poddawały. To mnie boli w tym wszystkim. Oczywiście, życzę wam jak najlepiej i żeby serwer wam wypalił w 100% Tylko ludzie nie poddawajcie się jak polska scena podnosi sama poprzeczkę Link to comment
Wielebny Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Mefisto - z całym szacunkiem, ale przeczytałem Twój post kilka razy i nie doszedłem do tego, co miałeś na myśli. Podsumowanie ostatnich nowości na serwerze: Praca nurka Nurek wykonuje zadania w zbiorniku wodnym. Każdy nurek wyposażony jest w skafander oraz zbiornik powietrza, który pozwala mu na kilkanaście minut przebywania pod wodą bez konieczności wynurzania się. Do podjęcia pracy w tym zawodzie wymagane jest zdanie egzaminu pływackiego oraz zdanie testu z umiejętności nurkowania. Kierowca w kopalni Praca jako maszynista pociągu Mimo tego, iż nie ma w MTA możliwości podczepienia wagonu do lokomotywy, udało nam się zaimplementować własny mechanizm synchronizacji wagonów. Dzięki temu, na naszym serwerze - jako jedynym polskim w MTA - można kierować pociągami z wagonami. Tuning pojazdów Na serwerze została wprowadzona szajka ścigantów. Dołączyć może do nich każdy właściciel sportowego pojazdu o ujemnej reputacji, który zostanie uznany za wartego włączenia do tej grupy. Ściganci posiadają możliwość montażu tuningu pojazdów. Jesteśmy więksi niż wszystkie pozostałe serwery RPG łącznie A osiągneliśmy to dzięki codziennej ciężkiej pracy nad serwerem, świetnej ekipie i wspaniałym graczom. Dołącz do nas! http://PYLife.plmtasa://178.19.106.173:22128 Link to comment
Olo_PL Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jak zdać ten drógi egzamin na nurkowanie. Ile raz bym nie podchodził to zawsze w jednym mijescu kiedy trzeba przepłynąć tunel brakuje mi około dwóch sekund i się topie, a egzamin nie zostaje zaliczony. Link to comment
Mefisto_PL Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Mefisto - z całym szacunkiem, ale przeczytałem Twój post kilka razy i nie doszedłem do tego, co miałeś na myśli. Ehh.. wytłumaczę to tak.. Nowy serwer "Newbie": zaangażowanie, chęci, proste skrypty/ściągane: 15/32 graczy Nowy serwer "Professional": Zaangażowane, chęci, zaawansowane autorskie skrypty: 115/160 graczy Miesiąc później Newbie: większe zaangażowanie , większe chęci, nowe skrypty: 5/32 graczy Professional: wszystko to samo tylko nowe skrypty: 145/160 graczy Nowe serwery już nie mają szans, każdy kto będzie chciał mieć własny serwer padnie szybko. Dobrze dla graczy o dużych ambicjach, brak konkurencji.. ale tym samym ogranicza się osoby, które mogą mieć przeogromne ambicje, a nie mają doświadczenia i poddają się w nauce lua, bo wiedzą, że nie dorównają takiemu serwerowi.. to zarazem przykre dla takich graczy i dobre dla tych umiejętnych.. Gracze niedoświadczeni robią to z pasją.. a niestety większość doświadczonych.. na początku dla pasji.. potem dla kasy.. Przydałaby się jakaś grupa wsparcia dla początkujących nie sądzisz? Bo wszyscy wielcy skrypterzy ( a bynajmniej większość ) nie chce pomagać nowym projektom.. Wszyscy idą tylko dla pewniaka, a tamci projekty stare zostają tylko w śmietniku.. Eh.. W każdym razie.. powodzenia Link to comment
Wielebny Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jak zdać ten drógi egzamin na nurkowanie. Ile raz bym nie podchodził to zawsze w jednym mijescu kiedy trzeba przepłynąć tunel brakuje mi około dwóch sekund i się topie, a egzamin nie zostaje zaliczony. Zacznij od pozbierania pereł po mapie - każda odnaleziona perła zwiększa Twoją pojemność płuc. Najprostsze znajdziesz w Las Venturas, w fontannach i basenach. Nowe serwery już nie mają szans, każdy kto będzie chciał mieć własny serwer padnie szybko. Nie zgodze się z Tobą. Uważam że na scenie jest jeszcze b.dużo miejsca i powstanie jeszcze bardzo dużo serwerów. Wiadomo, że nie mogą to być play+sklejki z community, bo to nie przyciągnie graczy. Co do rozmiarów serwera - każdy serwer który ja otwierałem, a także ten, który reklamowany jest w tym wątku (otworzony przez mojego brata) rozpoczynał od 1 gracza. 1 Link to comment
Olo_PL Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Nie rozumiem tego. Pozbierałem trochę pereł. Pokazuje że pojemność płóc się zwiększyła, a przy teście i tak brakuje sekundy żeby wypłynąć na powieszechnie. Zawsze jest ten same efekt. Może należy jakiś klawisz wciśnąć żeby móc przebywać dłużej pod wodą? Link to comment
dzek (varez) Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 @Olo_PL po prostu wyzbieraj tych pereł jeszcze więcej. Metoda z klawiszem genialna Ja również nie rozumiem postów @Mefisto - czy Tesco i Biedronka mają zamykać sklepy, bo jak ja postawię nowy market to nikt do niego nie przyjdzie? Wolny rynek, wolna konkurencja - jeżeli naprawdę napiszesz coś dobrego - będziesz miał graczy, choćby z początku znajomych. Nigdy nie jest tak, że wszystko się wszystkim spodoba, więc jeżeli posłuchasz ludzi co im się nie podoba w PYLife i zrobisz coś innego - to już zyskujesz fanów. Jeżeli rozpoczniesz coś fajnego możesz także uzyskać wiele pomocy co i jak warto rozwinąć, a także możliwe, że skrypterów. Same chęci i zaangażowanie to za mało (szczególnie, że wielu wydaje się, że "ja chcęęęę mieć fajny serwer i milion graczy" - to jest wystarczająco, co oni sami muszą włożyć). A dla ekipy @PYLife szczere gratulacje, kawał niezłej roboty! Link to comment
Mefisto_PL Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Nie chodzi mi o zamykanie serwerów.. ale nieważne, to nie jest temat do takich rozmów, w każdym razie powodzenia i kawał dobrej roboty, szczęścia w karierze. Link to comment
Maniekxx Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Coś mi forum nie działa. 1 Link to comment
satan_ Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 On 29/10/2020 at 21:00, Maniekxx said: Coś mi forum nie działa. serwer padł. Link to comment
etrnl Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Dziękuje w imieniu wszystkich graczy PYLIFE za ten znakomity projekt - pomijając jego zakończenie. Nigdy nie było, nie ma i nie będzie takiego projektu na polskiej scenie MTA. Pamiętam AFX jak cię ograłem w quiz gdy pierwszy raz go dodawałeś Zastanawiające jest też, iż na rok 2022 domena była wyceniona na minimalną kwotę 3000zł z brakiem możliwości kontaktu do sprzedawcy. Jeżeli to kupił jakiś random to szkoda potencjału, a jeżeli jesteś to TY Wielebny to proszę skontaktuj się ze mną - nie dajmy odejść legendzie w słabym stylu Pozdrawiam założycieli PYLIFE jak i wszystkich prawdziwych graczy MTA. Link to comment
BlaszczuJ Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 @Wielebny prosiłbym o kontakt. Link to comment
Recommended Posts