SuleymanM Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Salut la toti, AM un ruter TP-LINK TL-WR740N si am incercat sa fac nenumarate portforwaring-uri dar nu merge , nici la metin , nici la samp , nici la mta ... Are : Service Port : __________ (XX-XX or XX) IP Adress: __________ Protocol: (aici trb sa alegi "ALL , TCP , UDP") Status: (aici trb sa alegi "Enabled/Disabled") Common Service Port (aici trb sa alegi "FTP,HTTP,....etc) Am incercat sa pun la service port: -22003 si alea de la /openports - Am incercat sa fac separat Dar nu a mers ... Cum pot face PortForward ca sa mearga serverul de MTA P.S = Nu a mers la Service Port cu 22003 ! Ruterul e nou... Imagini ruter: http://www.pcwintech.com/port-forwardin ... k-firmware Link to comment
..:D&G:.. Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Poate ai Firewall-ul activat, trebuie sa il dezactivezi.. Link to comment
golanu21 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 acelas model am si eu este foarte simplu Service Port : UDP 22003 TCP 22005 UDP 22126 Ip adress: pui ip de la router Status: la toate pui Enabled si la commom service port : nu pui nimic Link to comment
Recommended Posts