..:D&G:.. Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Salut toata lumea! Am gasit un site unde am reusit sa descarc scripturile de la Valhalla si Fort Casron dar sunt aproape la fel. Cand activez toate scrituirle, sunt unele scripturi care nu merg, de exemplu job-urile sau comenda /ah. Daca cineva stie o chestie prin care le voi pot face sa mearga voi fi recunoscator. Am incercat sa fac cu MYSQL dar nu gasesc de unde sa descarc fisierele noi cum ar fii mtaservar si restul. A, inca o problema, nu reusesc sa fac scritul de account_system sa nu mai fie cu register pe siteul Valhallei, daca ma puteti ajuta si cu asta voi fii foarte recunoscator. PS. Axel, daca vei citi acest topic, stiu ca ai scripturile de la Valhalla pe servarul tau, si sa nu crezi ca daca voi reusii sa fac scriturile, eu il voi face official, eu nu dau banii pe VPS aiurea. Deci servarul tau este si va fi The Best . Va multumesc! Link to comment
Axel Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Ai nevoie de bază de date MYSQL și scriptul mysql să fie modificat în așa fel să se conecteze la ea. Iar despre account-system, trebuie să editezi scriptul. Link to comment
Recommended Posts