Delejt Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 (edited) Witam! Poszukuję osoby chętnej do uzupełnienia kodu PHP pod forum IP.Board, aby sprawdzał userid i password z tabeli IPB i wysyłał do MTA. Potrzebne jest to do logowania. Mogę wysłać zasób i plik php, jeśli ktoś byłby chętny mi pomóc. Jestem w stanie zapłacić - co do ceny, dogadamy się. Kontakt: Skype - delejt.here Edited February 8, 2012 by Guest Link to comment
dzek (varez) Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Czemu szukasz (bez obrazy) murzyna, który zrobi robotę za Ciebie i jeszcze nic nie oferujesz w zamian? Link to comment
Orange Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Witam!Poszukuję osoby chętnej do uzupełnienia kodu PHP pod forum IP.Board, aby sprawdzał userid i password z tabeli IPB i wysyłał do MTA. Potrzebne jest to do logowania. Mogę wysłać zasób i plik php, jeśli ktoś byłby chętny mi pomóc. IPB? Mama dała ci 500zł za skrypt? To lekka paranoja, dwa polskie serwery w mta wydały grube pieniądze za to a ludzie piratują jak najęci. Link to comment
Delejt Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 No to chyba kolego nie przeglądasz rynku. Bo odkupiłem licencję IP.Board na forum invisionize.pl, za 320zł. Nie wiem skąd Ty masz taką cenę. Link to comment
Delejt Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Czemu szukasz (bez obrazy) murzyna, który zrobi robotę za Ciebie i jeszcze nic nie oferujesz w zamian? Kto powiedział, że nic nie oferuję w zamian? Jestem wstanie zapłacić za uzupełnienie kodu. Link to comment
dzek (varez) Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Nie napisałeś, że coś oferujesz, to skąd mam wiedzieć, że jednak oferujesz? Napisz co, ile, itd, będzie wszystko jasne. Link to comment
Orange Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 No to chyba kolego nie przeglądasz rynku. Bo odkupiłem licencję IP.Board na forum invisionize.pl, za 320zł. Nie wiem skąd Ty masz taką cenę. Dobra, reaguję tak, bo rzygam tęczą jak widzę ludzi hostujących fora serwerów mta na nielegalnym IP.Board. btw. od kogo kupiłeś? Link to comment
Recommended Posts