MrMisieQ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Witam. Szukałem jakieoś skrypt który by pokazywał ID kraju, lub Flage(bardziej by mi pasowało) Znalazłem to: https://community.multitheftauto.com/index.php?p=resources&s=details&id=1995 Tylko nie wiem czemu nie śmiga.. jeśli ktoś był by chętny pomóc,z góry thanks Jeśli ktoś by do tego dodał Do tabeli Flage bym był Happy Link to comment
dzek (varez) Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 skrypt nie działa, bo koleś to lama i nawrzucał mnóstwo skryptów które: a) nie działają b) i tak są bez sensu c) są pokopiowanymi fragmentami innych skryptów - a i tak nie działają edit: jak masz pojęcie o lua - to w zasobie "admin" jest wykrywanie kraju po ip. gotowców nie ma. Link to comment
Piorun Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 b) Why? Czasem można dzięki temu zablokować wchodzenie na serwer hackerów (tzn. zablokować dostęp dla Egiptu, Iraku etc.). Jest możliwość napisania czegoś takiego na pewno, bo wiele serwerów gdzie ilość graczy przekracza 30 osób korzysta z takiego rozwiązania. Link to comment
Orange Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 b) ty jesteś debilem? a co jak ktoś z danego kraju nie oszukuje? przecież to pozbywanie się użytecznych graczy z serwera Link to comment
Orange Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Jakimś cudem, na serwerze Andromeda Race/DD/DM cheaterów nie zaznasz, a nie blokuję żadnych krajów Link to comment
dzek (varez) Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 lol, gubicie sens zdania po 10 wyrazach, czy nie umiecie po polsku? pozwólcie, że skrócę zatem: nawrzucał mnóstwo skryptów które (..) i tak są bez sensu nie mówiłem o skrypciku na detekcję kraju. Link to comment
Recommended Posts